Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
474.999 Ft

2022-es Lenovo ThinkBook 14+ laptop 14 hüvelykes Ryzen AMD R5 6600H

Termékkód: PAA5207-EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 4750
Nem értékelt
Gyártó: LENOVO
Szín
474.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Fontos figyelmeztetés:
A rendszer alapértelmezett nyelve az angol és a kínai!

Utasítások az új számítógépes rendszer frissítéséhez: A jobb felhasználói élmény érdekében a Windows 11 rendszert az első használatkor online frissíteni kell. Ez a folyamat 30 percig vagy tovább is tarthat (az adott hálózati sebességtől függően). Kérjük, várjon türelmesen, amíg a frissítés befejeződik.
A Windows rendszer vagy az Office gazdagép aktiválva lett. Indoklás nélkül 7 napig nem támogatott.

Jellemzők:
A test könnyű és vékony, és sétálni is lehet vele: az új ThinkBook 14+az új Cangyan Grey színben illő test 1,4 kg-os könnyű, 15,9 mm-es vékony, és a 2,8K 90 Hz-es nagy kefés képernyő, 100% sRGB
Hordozható, könnyen szállítható, és bármikor és bárhol hatékony munkamódot nyithat meg. Támogatja a 180°-os nyitást és zárást. Több ember számára alkalmasabb a megosztásra, a szög ismételt beállítása nélkül.
Korlátlan kreativitás és szórakozás: Az új, 12 generációs Core szabványos nyomásprocesszor, integrálva a Ruiju Xe legújabb generációs, 14 magos, 20 szálas magos kijelzőjével, AMD R5-6600H grafikus kártyával, támogatja a sugárkövetési technológiát, 14 hüvelykes FHD nagyfelbontású képernyő, 2,8 K IPS LED háttérvilágítású kijelző, könnyen kompetens mind grafikai készítéshez, videószerkesztéshez és egyéb nagy terhelésű munkákhoz, mind videó-, hang- és szórakoztató élményekhez.
Hatalmas tárhely és gyors betöltés: az új generációs LPDDR5 nagysebességű memória és a 6400MZ nagysebességű memória standard konfiguráció, amely növelheti a rendszerindítást, a szoftverindítást és az adatolvasási/írási sebességet.
A kettős M.2 2280 merevlemez-nyílás támogatja a PCIe Gen4*-et, gyors olvasási sebességet biztosít, és megkönnyíti a további tárterület jövőbeli bővítését.
Jobb teljesítmény és alacsonyabb energiafogyasztás: A DDR4 3200 MHz-es frekvenciájú memóriával összehasonlítva a legújabb LPDDR5 4800 MHz * frekvencia memória sebessége 50%-kal növelhető, az energiafogyasztás pedig 20%-kal csökkenthető. A kettős merevlemez-bitek kényelmesek a bővítéshez; 62 Wh-s nagy kapacitású akkumulátor, hosszú élettartam, gyorsabb reakció és könnyebb többfeladatos munkavégzés.
Nagy hatékonyságú hőleadás és kíméletlenség: A könnyű és vékony testbe az ITS 5.0 hőelvezető rendszer új generációja került beépítésre, amely kettős ventilátoros kialakítással gondoskodik a gyors hőkibocsátásról és stabil munkakörnyezetről.

Műszaki adatok:
Test Anyaga: Fém
Processzor: AMD RYZENTM5 6600h
Tápcsatlakozó: EU
Képernyő: 14 hüvelykes FHD nagyfelbontású képernyő, 2,8K (2880*1800) LED háttérvilágítású kijelző
Memória: 16G memória futó memória
Merevlemez: 512G szilárdtest lemez
Videókártya : integrált videokártya
Operációs rendszer: WINDOWS11

Csomagolási lista:
1* Laptop
1* Adaptív tápegység
1* Tápadapter



 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére