Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
11.999 Ft

TELESIN WSS-001 25,7 hüvelykes Selfie Stick rozsdaálló, 360°-ban forgatható alumíniumötvözet 3 részből álló 1/4 hüvelykes csavar 3 pofás adapterrel, kompatibilis az Insta 360 DJI GoPro 11/10/9/8/7/6/54 /3

Termékkód: D12514
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 120
Nem értékelt
Gyártó: TELESIN
Szín
 
11.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
【Kompakt és hordozható】 654 mm-es meghosszabbított hosszával és 232 mm-es összecsukott méretével ez a szelfibot rendkívül hordozható. Könnyedén bepakolhatod a táskádba, vagy gond nélkül hordozhatod.
【Gyógyfej szerkezet】 Ez a szelfibot egyedülálló gömbfej-szerkezettel rendelkezik, amely 360°-os elforgatást tesz lehetővé vízszintes és függőleges felvételeknél is.
【Tartós anyag】 A kiváló minőségű alumíniumötvözetből készült hordozható szelfibot nemcsak erős, hanem víz- és rozsdaálló is. Ideális víz alatti és vízközeli jelenetekhez, így lélegzetelállító fényképeket és videókat készíthet búvárkodás, sznorkelezés vagy úszás közben.
【Csúszásgátló szilikon fogantyú】 Ennek a szelfibotnak a markolata csúszásgátló textúrájú szilikonból készült. Kényelmes és biztonságos fogást biztosít, így a szelfibot nem csúszik ki a kezéből.
【Sokoldalú kompatibilitás】 Ez a teleszkópos monopod egy 1/4 hüvelykes csavarlyukkal az alján és egy 3 karmos adapterrel rendelkezik, így különféle eszközökkel kompatibilis, beleértve a különböző típusú kamerákat és állványokat.

Műszaki adatok:
Márka: TELESIN
Szín: Fekete
Anyag: Alumíniumötvözet + Szilikagél
szakaszok: 3
Súly: 150g
Hosszúság Tartomány: 232-654mm

Csomagolási lista:
1 * Selfie Stick
1 * 3 pofás adapter
1 * Zárócsavar
1 * Zsinór

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére