Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
4.999 Ft

Tenwin hordozható elektromos ceruzahegyező - Pink

Termékkód: OS7099P
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 50
Nem értékelt
Gyártó: tenwin
Szín
4.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Az elektromos ceruzahegyezőt úgy tervezték, hogy gyors és hatékony élezést biztosítson, így időt és erőfeszítést takarít meg. 6-8 mm-es ceruzák, köztük színes ceruzák és szénceruzák élezésére is alkalmas, így sokoldalúan használható különféle művészi igényekhez.
Ez a ceruzahegyező 2 AA elemmel működik (az elemeket nem tartalmazza). Ez a ceruzahegyező szükségtelenné teszi a kábelt, így könnyen kezelhető. Néhány másodperc alatt meg tudja élezni a ceruzát, így hatékonyabban dolgozhat.
Ennek az élezőnek a kiváló minőségű pengéje tartós és kopásálló. Támogatja a cserét is, ami meghosszabbíthatja a ceruzahegyező élettartamát. Az Ön kényelmét cserepenge biztosítja.
A gombbal felszerelt kézi vagy automatikus élezési módok közül választhat. Az élező alacsony zajszintű, csendes tanulási környezetet biztosít.
Kompakt és könnyű, ez a ceruzahegyező könnyen hordozható. Divatos megjelenése minden korosztály számára megfelel, így sokkal könnyebbé válik a rajzolás, írás és színezés. Aranyos ajándék lehet gyerekeknek, diákoknak, tanároknak, művészeknek stb.

Specifikáció:
Modell: TW8005
Szín: kék, rózsaszín (opcionális)
Méret: 2,8x2,4x2,4 hüvelykes
Csomagméret: 65x64x73mm
Csomag súlya: 120g

Csomagolási lista:
1 x Ceruzaélező

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére