Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
26.999 Ft

Többfunkciós, 16 soros lézeres szintező 3°-os önszintező gép, újratölthető lítium elemes, körkörös föld- és falmatrica - Kék

Termékkód: E23036BL-EU-2
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 270
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
26.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A lézeres szintmérő látható vízszintes, függőleges és ferde vonalakat bocsát ki az automatikus szintezéshez külön-külön vagy egyidejűleg. Pontos vízszintes és függőleges adatokat biztosít a beltéri építkezések kijelöléséhez és kalibrálásához, könnyen kezelhető és sokoldalú. Alkalmas padlóburkoláshoz, burkoláshoz, tapétázáshoz, stencilezéshez, lambériázáshoz, befejező ácsmunkákhoz, fali szegecsek elrendezéséhez és válaszfalak beépítéséhez.

Jellemzők:
A kompakt méret, a könnyű és hordozható, hosszú élettartamú ABS ház ezt a lézerszintet tökéletesen ütésállóvá, kopásállóvá és ütésállóvá teszi.
​4 nagy pontosságú lézerforrás használatával, amelyek nem vakítanak, erősen behatolnak, és a fény jól látható bel- és kültéren egyaránt.
16 látható lézeres vízszintes és függőleges vonal külön-külön vagy egyidejűleg a finomabb pozicionálás érdekében, 3°-os önszintező rendszerrel, nagy rugalmassággal és stabilitással.
Önteszt kalibrációs funkcióval, ≤3°-os automatikus szintezéssel, de ha a szög meghaladja a 3°-ot, a lézerfény folyamatosan villog, és a lézerszintező sípoló hangot ad, emlékeztetve arra, hogy sík talajon kell visszaállítani.
Döntési móddal rendelkezik, tetszőleges szögbe állíthatja a lézereszközt dőlésvonalak készítéséhez, nem villog a vonal, és nem ad sípoló hangot.
Digitális kijelzős vezérlőpanel, világos felbontású akkumulátor-töltöttség-kijelzővel, amely kényelmesen tudja valós időben tudni a maradék akkumulátort, hogy időben feltölthesse vagy cserélhesse az akkumulátort.
A lézerszint alsó része 1/4 hüvelykes csavarmenettel van lefoglalva az egyszerű csatlakoztatás érdekében, valamint állvánnyal is használható (tartozék) 1/4 hüvelykes és 5/8 hüvelykes menetes adapterrel (nem tartozék) a gép munkamagasságának beállításához.
Buborékszintezővel van felszerelve, amely segít ellenőrizni, hogy a lézerszint vízszintes-e vagy sem.
A T-alakú konzol 7 mm-es falra szerelhető távolsággal, 360°-ban forgatható finombeállító mechanizmussal, fel-le szabályozással és 50 mm-es előre-hátra szabályozási távolsággal, az összes szerkezet képes arra, hogy a gép gyorsan megtalálja a célt (1/4 hüvelyk). csavarméret).
A lézeres szintemelő konzol állítható magasságú, csúszásmentes textúrájú kialakítás a súrlódás növelése, stabilabb elhelyezés érdekében.
1db lézeres céllemezzel, metrikus és angolszász egységekkel, valamint a tábla hátoldalán található konzollal a falra való egyszerű felszerelés érdekében.
Stílusos távirányító kialakítás, nagy vezérlési távolsággal, ami alkalmassá teszi beltéri és kültéri használatra, folyamatos lézerre és impulzuslézerre.
Ergonomikus gombok a távirányítón, kopásállóak, nagy érzékenységgel a gyors vonalmódváltáshoz, és kényelmes fogást biztosítanak.
Támogassa a lézervonalak mennyiségének beállítását és a lézervonalak fényerejének beállítását.
EVA hordtáskával, víz- és esőálló, könnyen hordozható, gyors és kényelmes mobilitást és tárolást biztosít összetett környezetben.

Megjegyzés:
Kérjük, ne hagyja, hogy a lézervonal közvetlenül a szemébe lőjön.
A lézerkimenet-készítő a kimeneti nyílásnál található.
Ne nézzen közvetlenül a lézerfénybe.
Ne szerelje szét a műszert, és ne végezzen saját belső javításokat.
A műszer megfelel a lézersugárzás biztonsági besorolási szabványainak.

Műszaki adatok
: Név: Lézerszint
Fő anyag: műanyag+fém
Szín: zöld, kék (opcionális)
Típus: EU-Plug, USA-Plug (opcionális)
Akkumulátor: 2 * újratölthető lítium elem, 3,7V, 2400mAh (tartozék)
Vonal típusa: 4 * 360°, 16 soros
Hullámhossz: 532nm (zöld)
Önszintező szög: ±3°
Falra szerelt távolság: 7mm
Munkatávolság: 25m
Szintű gépméret (akkumulátorral összeszerelve): 130 * 105 * 135 mm
Alapméret: 83 * 97 * 70 mm
Falra szerelhető konzol mérete: 160 * 105 * 135 mm
Vas talp mérete: 100 * 60 * 12 mm
Platform mérete: 110 * 90 * 29 mm
Lézeres céllemez mérete: 114 * 75 * .9 /2 .14 9 mm
1/4 hüvelykes és 5/8 hüvelykes menetes adapter mérete: 23 * 23 * 32 mm
Csomag mérete: 230 * 210 * 160 mm
Csomag 
súlya: 1578 g

Megjegyzés:
Mivel ez tisztán kézi mérés, kérjük, engedje meg a 20 mm-es hibát.

Csomagolási lista:
1 * Szintező gép
1 * 360° Forgó talp

2 * Akkumulátor
1 * Akkumulátor adapter
1 * Fali konzol
1 * Vasalódeszka
1 * Lézeres céltábla
1 * Emelőplatform
1 * Távirányító
1 * Útmutató
1 * Hordtáska

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére