Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
13.999 Ft

TopDiag P50 autó áramkör teszter LCD kijelző feszültségmérés

Termékkód: K22047
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 140
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
13.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A többfunkciós autótesztelő pótolja a meglévő autókarbantartó teszter különböző hiányosságait. Olyan funkciókat integrál, mint a feszültségmérés, az izzóterhelés mérése, az izzóterhelési feszültségmérés, az elektromos terhelésvizsgálat, a teljesítmény polaritás kijelzője stb., újszerű kialakítással és kivitelezéssel. Kiváló, könnyen használható, praktikus és tartós.

Jellemzők:
Feszültségmérési funkció: A feszültségmérési funkciót ugyanúgy használják, mint a multiméter feszültségmérését. Az izzó és a szonda levehető, az izzó pedig az autók általános 12/5W-os vagy 24V/5W-os izzója.
Izzóterhelés mérése: Használjon 5 W-os autó izzót terhelésként. Az izzó fényerején keresztül gyorsan megállapíthatja a vezeték tápellátási hibáját. A dióda teszterrel összehasonlítva rejtett hibákat mutathat, például rossz áramköri érintkezést és túlzott ellenállást.
Feszültségmérés izzóterheléssel: A villanytoll izzójának fényerejének mérésével és az elektromos toll voltmérő funkciójával együttműködve pontosabb feszültségmérés érhető el, javítva ezzel a hibadiagnosztikai képességet. 
Feszültség polaritás kijelző funkció: Gyorsan megkülönbözteti a tápegység pozitív és negatív pólusait a piros és kék fénykibocsátó diódákon keresztül.
3 mód kapcsoló: Összesen 3 mód van. Az üzemmódkapcsolót az elektromos tolltest fizikai gombjai működtetik. Nyomja meg és engedje el a gombot, hogy a három üzemmód között váltson.

Műszaki adatok:
Márka: TopDiag
Modell: P50 Tétel: Autóipari áramkör tesztelő
Fő anyag: ABS
fF szín: sötétzöld
Működési feszültség: 5V-30V
Méret: 46*90mm
Csomagméret: 18.2*25*8.2cm
Csomag súlya: 66g

Csomaglista:
1 * Autóipari áramkör-tesztelő









 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére