Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
8.999 Ft

TopDiag P55 12-24V DC autóipari áramkörvizsgáló

Termékkód: K22044
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 90
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
8.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Többfunkciós kialakítás: A TopDiag P55 autóipari áramkör-tesztelő egy többfunkciós vezetési teszttoll. Nemcsak alkatrészaktiválást, folytonosság-tesztet és testérzékelést tud végrehajtani, hanem a rövidzárlati problémák nyomon követésére és lokalizálására, valamint pozitív és negatív pólusérzékelésre is képes. Egy eszköz többféle vizsgálati követelménynek is megfelel.
Zseblámpa funkció: Amellett, hogy autós áramkört tesztel, a TopDiag P55 zseblámpa funkcióval is rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy használhatja éjszakai vagy gyenge megvilágítású környezetben történő tesztelésre, ami kényelmet és biztonságot nyújt.
Széleskörű kompatibilitás: A TopDiag P55 autóáramkör-tesztelő az összes 12-24 V-os jármű elektromos rendszerének észlelésére alkalmas. Ez a teszter személygépkocsikhoz, teherautókhoz, terepjárókhoz, kotrógépekhez, csónakokhoz stb. használható, hogy biztosítsa járműve elektromos rendszerének normál működését.
Rövidzárlat-pozícionáló funkció: A TopDiag P55 autós áramkör-vizsgáló toll rövidzárkövető és pozicionáló funkcióval rendelkezik. Ha áramköri rövidzárlati problémával találkozik, ez segíthet gyorsan megtalálni és pontos rövidzárlati helyeket adni, így időt és energiát takaríthat meg.
Kényelmes szállítás: A TopDiag P55 autós áramkör-vizsgáló toll kompakt, hordozható és könnyen hordozható. Az autóban lévő tárolódobozba vagy szerszámosládába helyezheti, és bármikor, bárhol használhatja. Legyen szó otthoni javításról vagy útszéli hibaelhárításról, ez a teszter az ideális választás.

Kezelési útmutató:
Tekerje le az egység kábelét
Rögzítse a piros kapcsot a jármű akkumulátorának pozitív pólusához
Rögzítse a fekete kapcsot a jármű akkumulátorának negatív pólusához

Műszaki adatok:
Márka: TopDiag
Modell: P55
Szín: Fekete
Anyag: Műanyag
Működési feszültség: 12- 24V DC
üzemi áram: 80mA
aktiválási áram: 0-8A
Kábel hossza: 4M/13ft
Tesztelő test mérete: 135*35mm
Csomag mérete: 24,5 * 8,5 * 4,6 cm
Csomag súlya: 290 g

Csomaglista:
1 * Gépkocsi áramkör tesztelő 
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére