Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
22.999 Ft

Tuya Wifi BT kertészeti automatikus öntözőrendszer időzítő esőérzékelővel, intelligens kétzónás vezérlővel

Termékkód: E24106
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 230
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
22.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Tuya WiFi intelligens öntözésvezérlő, BT+Wifi kétirányú kapcsolat, két zóna egymástól függetlenül vezérelhető, ugyanazon a felhasználói felületen állíthatja be az öntözési időt és a visszaszámlálási időt. Támogatja a normál egyszeri öntözést, beállíthatja a ciklusidőzített öntözési ütemezést, manuális időjárási késleltetést stb. És támogatja az öntözési rekord ellenőrzését a mobiltelefon APP-ban (az öntözési rekord elveszhet, ha hosszabb ideig nem csatlakozik a mobiltelefonhoz).

Jellemzők:
【Vízálló kialakítás】:
A ház ABS-ből és ultraibolya sugárzásnak ellenálló anyagból készült, a szelepfej megerősített, tömített vízálló gyűrűvel, hogy megakadályozza a víz bejutását az akkumulátorrekeszbe.
【Két csatlakozási mód】:Az eszköz közvetlenül csatlakozik a mobiltelefon APP-hoz BT-n keresztül; vagy az eszköz csatlakozik az átjáróhoz, az átjáró csatlakozik a WiFi-hez, a WiFi csatlakozik a mobiltelefonhoz, hogy megvalósítsa a mobiltelefon APP vezérlését.
【Tuya APP Control】: Öntözési feljegyzések állnak rendelkezésre, támogatja az egyes öntözési idők rögzítését, így egyértelműen megértheti az öntözési helyzetet. (Ha hosszabb ideig nem csatlakozik a mobiltelefonhoz, az öntözési rekord elveszhet).
【Kézi beállító kapcsoló】: manuálisan állíthatja a kapcsolót víz állásba, vagy manuálisan beállíthatja az időzítőt, hogy automatikusan zárjon.
【Öntözési ütemezés beállítása】: Két zóna egymástól függetlenül vezérelhető, és beállíthatja az öntözési időt és a visszaszámlálási időt ugyanarról a felhasználói felületről.
【Víztakarékos időzített ciklusos öntözés】:A beállított időtartamon belül az öntözés/áztatás több ciklusra bontja az öntözést, így a talajnak elegendő ideje lesz a víz felszívására a hatékonyság javítása érdekében.
【Esőkésleltetett öntözés】: Bekapcsolhatja ezt a funkciót az öntözés késleltetésére, ha nem szeretne eső után öntözni, és a késleltetett idő alatt nem történik öntözés.
【Eszközmegosztási funkció】: Hozzáadhat családtagokat és megoszthatja a családi öntözés kezelését, megoszthatja az eszközt a családtagokkal, hogy elkerülje az öntözés elfelejtését vagy az öntözés megismétlését.
【Széles alkalmazások】: A kisméretű kerti tömlős vízidőzítő tökéletes öntözési alkalmazásokhoz, alkalmas kerti pázsit öntözésére, üvegházi cserepes növények csepegtető öntözésére, medencevíz tárolására, párásító hűtésre, ideiglenes öntözésre és egyéb forgatókönyvekre.

Műszaki adatok:
Név: Öntözés időzítő
Anyaga: ABS + ultraibolya sugárzásnak ellenálló anyag
Elem: 4 * AA elem (nem tartozék)
Menetméret: BSP3/4 hüvelyk
Vízálló: IP55
Átviteli távolság: 15 m nyitott távolság
Cikkméret: 141,3 * 77,8 * 57,6 mm
Csomag mérete: 150 * 80 * 70 mm
Csomag súlya: 520 g

Csomagolási lista:
1 * Öntözés időzítő
1 * Átjáró
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére