Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
15.999 Ft

Tuya ZigBee automatikus öntözésvezérlő időzítő kerti csepegtető

Termékkód: E22990
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 160
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
15.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a ZigBee öntözési időzítő támogatja a mobiltelefon APP vezérlőit, amelyek támogatják az akkumulátor töltöttségi szintjének megjelenítését; Egy kattintás támogatása a vezérlő bezárásához vagy kinyitásához; Támogatás az egyszeri vízmennyiség méretének beállításához, a ciklusidőzítő beállításának támogatása és a korábbi rekordok ellenőrzésének támogatása. Átjárókkal kell használni, egy átjáró (nem tartozék) 8 öntözőkészülékhez és 50 különböző aleszközhöz csatlakoztatható egyszerre, és egy eszköz megosztható a család különböző tagjaival, hogy vezérelje, engedje barátainak vagy családjának közösen irányítani.

Jellemzők:
APP Control: A
precíz vezérlési technológia segítségével a mobiltelefon APP felület könnyen használható, és bármikor és bárhol támogatja a vizet a mobiltelefon APP-on keresztül. 
APP funkciói:Támogatás az akkumulátor töltöttségi szintjének megjelenítéséhez; Egy kattintás támogatása a vezérlő bezárásához vagy kinyitásához; Támogatás az egyszeri öntözési mennyiség méretének beállításához, a ciklusidőzítő beállításának támogatása és a korábbi rekordok ellenőrzésének támogatása.
Időzítő funkció: Támogatja az öntözési idők be- és kikapcsolását, automatikusan kiszámítja és megjeleníti az öntözési időtartamokat, pontosabb öntözést és több időzítési csoport beállítását.
Időciklus vezérlési funkció: Az időciklus egy olyan időtartam beállítása, amely alatt a vezérlő ugyanazt a parancsot ismétli, és ez az Ön igényei szerint beállítható. Állítsa be a be- és kikapcsolási időket, majd állítsa be az ismétlési időket.
Történelem:Ez a Zigbee távirányító naplózási móddal rendelkezik, amely rögzíti a BE/KI időket minden öntözésnél.
Automatikus kikapcsolás funkció: Zigbee távirányító öntözésvezérlő ideiglenes kapcsoló, automatikus kikapcsolás funkcióval, mely 1 perctől 23:59-ig állítható.
Alacsony akkumulátorfeszültség figyelmeztetés: Ez a Zigbee távirányító teljesen intelligens módon figyelmezteti Önt, ha az akkumulátor lemerült.
Nagy távolságú átvitel: ZigBee csatlakozási technológiát alkalmaz, hosszabb átvitelt, stabilabb kommunikációt és akár 150 méteres jellefedettséget nyílt területeken. 
Hangvezérlés: Hangalapú öntözés, kezek felszabadítása, egyetlen átjáró 128 ZigBee eszközt tud csatlakoztatni, és kompatibilis a legtöbb hangalapú smarthome eszközzel, például az Amazon Alexával és a Google Home-val. 
Családi megosztási funkció és átjárók szükségesek: Beállíthat egy otthoni felügyeleti csoportot, és megoszthatja ezt a vezérlőt különböző családtagokkal vagy barátokkal, hogy együtt vezérelhesse. Átjárókkal kell használni.

Műszaki adatok:
Név: Vízidőzítő Anyaga
: műanyag
Javasolt elem: 4 * 1,5 V AA elem (nem tartozék)
Üzemi nyomás: 1-8 kg
Üzemi áramlási sebesség: 500-1700L/h
Üzemi hőmérséklet: 0-60℃
Vízálló: IP67
Menet: 1/ 2 hüvelyk-3/4 hüvelyk (belső menet)
Csomag mérete: 170 * 50 * 112 mm
Csomag súlya: 307 g

Csomagolási lista:
1 * Vízidőzítő

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére