Ulefone Armor 11T Okostelefon FLIR Hőkamerával

Ulefone Armor 11T Okostelefon FLIR Hőkamerával

Processzor
Lépj be az 5G új korszakába az Ulefone Armor 11T 5G-vel. MediaTek Dimensity 800 5G chipsetet használ, amely képes erőteljes és stabil teljesítményt, zökkenőmentes többfeladatos munkavégzést, zökkenőmentes játékot és audiovizuális élményt nyújtani. Az okostelefon Android 11 NFC-vel is rendelkezik, amely védi a magánéletedet, és egyszerűbb, intelligensebb és hasznosabb Android felhasználói élményt nyújt. Az olyan szigorú szabványok szerint tesztelt, mint az IP68 / IP69K minősítés, az Armor 11 5G bármilyen környezetbe beleveti magát. Nemcsak vízálló, hanem porálló és cseppálló készülék is.

Kamera
Az Armor 11T hátlapján egy 48 MP-es kamera található, amely akár 9248 x 6936 képfelbontású egyetlen fotó felbontásával ultra-áteresztő képi teljesítményt nyújt. A FLIR hőkamerával az Armor 11 5G a Tetracell technológiával fényesebb fotókat és HDR-rel élénk színeket készíthet valós időben. A hátsó kamerarendszer 64 MP-es fő kamerákat, 2 MP-es mélységérzékelőket, 8 MP-es nagylátószögű objektíveket, 5 MP-es makró objektíveket tartalmaz.

Akkumulátor
Mondj búcsút a töltőkábeleknek, mivel ez a strapabíró okostelefon 15 W-os vezeték nélküli gyorstöltési technológiával rendelkezik, 800-as sűrűséggel. Akár filmnézéssel, játékkal, navigáció ellenőrzésével vagy telefonálással töltöd az idődet, az Ulefone Armor 11T 5200 mAh-s akkumulátor biztosítja a szükséges energiát. A kalandoroknak többé nem kell aggódniuk, hogy a vadon felfedezése közben kifogy az akkumulátor.

Hálózat és csatlakoztathatóság
Az Ulefone Armor 11T 5G okostelefon két nano-kártyát támogat, és a legtöbb szolgáltató, például az AT&T, a T-Mobile, a Straight Talk és a Cricket stb. esetében WCDMA-val működik. De csak korlátozott frekvenciasávok révén működhet a CDMA hordozókkal.

Az Ulefone Armor 11T okostelefon minden bizonnyal nagyszerű ajánlat, ha egy robusztus, gyorsan reagáló telefont keres.

Az oldal tetejére