Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
11.999 Ft

Univerzális autós GPS műszerfali kijelzővel: sebesség, iránytű, műholdak száma, kilométer

Termékkód: K22026
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 120
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
11.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A G4 head-up display egy fejlett autós head-up kijelző, amely valós idejű sebességkijelzést, iránytű irányt és GPS-műholdak számlálást biztosít egyéb fontos információk mellett. Sebességjelzővel és fáradtságra figyelmeztető jelzésekkel felszerelve növeli a vezetési biztonságot. Ezenkívül a 360 fokban elforgatható tapadókorong-tartó és 6 kapcsolható környezeti lámpa tiszta és könnyen olvasható kijelzőt biztosít. A kilométer/mérföld kapcsoló funkció növeli a rugalmasságot. A G4 head-up kijelző egy kiváló autós eszköz, amely ötvözi a praktikum és a humanizált dizájnt, így érdemes kiegészíteni járművét.

Jellemzők:
Nagy pontosságú helymeghatározás: GPS + Beidou kettős módú chipet használ a pontosabb járműinformációk és navigáció érdekében.
Kettős riasztási funkció: Sebességriasztóval és fáradtságra emlékeztetővel felszerelve a vezetés biztonságának további biztosításáért. 
Testreszabható környezeti világítás: 6 kapcsolható környezeti világítást kínál, hogy minden fényviszonyok között jól olvasható legyen. 
Sokoldalú: Kijelző sebesség, iránytű, műholdak száma és kilométer-mérföld kapcsoló stb., a különféle vezetési igények kielégítésére. 
Rugalmas telepítés: A 360 fokban elforgatható tapadókorong-tartó lehetővé teszi a szög és pozíció könnyű beállítását a különböző vezetők igényeinek megfelelően.

Műszaki adatok:
Cikk neve: Head-Up Display
Fő anyag: ABS
Szín: Fekete
Méret: 52*52*14mm

Csomag információ: 
Csomagméret: 10*7.5*7.5cm
Csomag súlya: 150g

Csomaglista:
1 * Head-up kijelző
1 * Micro USB
1 * Csúszásmentes szőnyeg
1 * Forgó tapadókorong tartó
1 * Útmutató

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére