Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
29.999 Ft

Vezeték nélküli, 3000 W-os elektromos lombfúvó 6 állítható sebességgel gyepápoláshoz, hófúváshoz, udvartisztításhoz – 1500 mAh-s akkumulátor

Termékkód: H47123EU-1
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 300
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
29.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Erőteljes rézmotorral felszerelt 【Erőteljes levélfúvó】, az elektromos levélfúvó hosszabb élettartammal, alacsonyabb energiafogyasztással és erősebb szélenergiával rendelkezik; beépített turbóventilátorok, a kézi levélfúvó akár 168 m/s maximális szélsebességet biztosít, így jobb felhasználói élményt biztosít
【6 állítható sebesség és 2 típusú csőfej】Az akkus lombfúvó 6 fokozatban állítható sebességet támogat, ami segíthet könnyen átválthat beltéri munkáról kültéri munkára; és 2 típusú csővel érkezik, hogy megfeleljen a különböző tisztítási követelményeknek.
【Akkumulátorról működik】 A kézi lombfúvó nagy kapacitású lítium akkumulátorral működik, és a mellékelt tápkábellel újratölthető. Gyors töltés és hosszú munkaidő, elegendő az udvar, ház, autó stb.
【Könnyű és ergonómikus kialakítás】 A lombfúvó szuperkönnyű testtel rendelkezik, a levélfúvót egy kézzel is könnyedén működtetheti, és több helyre viheti tisztítási feladatok elvégzésére. Kényelmes fogantyúval a kényelmesebb használat érdekében.
【Széles alkalmazások】 Az akkus lombfúvó tökéletesen működik a pázsitokról, kültéri udvarokról, garázsokról, autófeljárókról, kertről stb. származó törmelék felsöprésére. Legyen szó porfúvásról, lombfújásról vagy hófúvásról, lombfúvónk kielégíti az Ön többszörös napi tisztítási igényeit . Tegye sokkal könnyebbé és hatékonyabbá a tisztítást.

Műszaki adatok:
Szín: narancssárga + fekete
Akkumulátor kapacitás: 1500 mAh/ 2000 mAh (opcionális)
Szélsebesség: 6 szint
Tétel súlya: 1860 g (cső nélkül)

Csomagolási lista:
1 * Levélfúvó test
1 * Hosszú cső
2 * Csőfejek
1 * Tápkábel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére