Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
18.999 Ft

Vezeték nélküli autós szórakoztató adapter csere iPhone 5 GHz-es WiFi autóhoz

Termékkód: K22312
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 190
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
18.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Vezeték nélküli kényelem: Az adapter segítségével vezeték nélkül csatlakoztathatja telefonját autója infotainment rendszeréhez. Ez azt jelenti, hogy telefonját a zsebében vagy táskájában tarthatja, és továbbra is hozzáférhet annak minden funkciójához az autó kijelzőjén, így nincs szükség rendetlen kábelekre.
Fokozott biztonság: A kihangosított működés lehetővé tételével a vezeték nélküli automatikus szórakoztató adapter jelentősen növeli a biztonságot. Az autó kezelőszerveivel vagy hangutasításaival vezérelheti telefonja funkcióit, így mindig az úton tarthatja a tekintetét.
Kiváló teljesítmény: A vezeték nélküli hardverkulcs sima és késésmentes teljesítményt nyújt. Gondoskodik arról, hogy telefonja kijelzője késedelem és hiba nélkül tükröződjön az autó képernyőjén, zökkenőmentes és élvezetes felhasználói élményt biztosítva.
Kiváló kompatibilitás: A dongle számos járművel és telefonnal kompatibilis. Csere iPhone 6 és újabb verziókhoz, IOS 10 és újabb verziókra.
Egyszerű telepítés: Az adaptert hihetetlenül egyszerű telepíteni. Egyszerűen csatlakoztassa autója infotainment rendszerének USB-portjához, és már indulhat is. Nincs szükség professzionális telepítésre vagy összetett beállításra. 

Műszaki adatok:
Cikk neve: Vezeték nélküli Auto Entertainment Adapter
Fő anyaga: PC, PVC
Tápbemenet: 5V 1-2.1A
Tápkimenet: DC 5V 1-2.1A
Támogatott mobiltelefon: iPhone 6 és újabb verziók cseréje, IOS 10 és újabb verziókhoz
Szín : Fekete
Méret: 60*60*12mm

Csomag információ: 
Csomag mérete: 105*100*40mm
Csomag súlya: 130g

Csomaglista:
1 * Host
1 * Kábel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére