Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
4.999 Ft

Vezeték nélküli BT5.0 digitális fülhallgató zajcsökkentéssel LED kijelzővel, töltődobozzal, beépített mikrofon, telefon töltés támogatása sportoláshoz, futáshoz, edzéshez, játékhoz

Termékkód: LMV00001
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 50
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
4.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
A fülbe helyezhető vezeték nélküli fülhallgató BT5.0 stabil csatlakozási technológiát alkalmaz, alacsony energiafogyasztást, gyors és sima csatlakozást, kompatibilis az Android és iOS rendszerekkel.
Beépített nagy érzékenységű mikrofon, tiszta hangszedő, intelligens zajcsökkentő chippel felszerelt, jó kommunikációs minőséget biztosít.
A töltődoboz nemcsak a fülhallgatókat tudja tölteni, hanem támogatja az USB-kimenetet is, amely vészhelyzet esetén képes tölteni a telefont, az intelligens LED-es tápkijelzővel.
Kompakt és könnyű, ergonomikus kialakítás, megfelel az emberi fül szerkezetének, kényelmes viselet. Támogatja az érintéses vezérlést, érzékeny, kényelmesebben használható.
A fülhallgató első sikeres csatlakoztatása után a töltődoboz kinyitása után automatikusan csatlakozik a készülékhez, ami kényelmes.
Kiváló minőségű műanyagból készült, fém matt textúrájú, stílusos és gyönyörű, tökéletes edzéshez, fitneszhez, munkához, játékhoz stb. Műszaki adatok: Szín:

Fekete
Anyag: ABS
fülhallgató--
Vezeték nélküli csatlakozás: BT 5.0
Kommunikációs távolság: 10 m
Akkumulátor: Beépített 30 mAh-s lítium akkumulátor
töltési idő: 1 óra
készenléti idő: 200 óra
töltőtálca--
Akkumulátor: Beépített 400 mAh-s lítium akkumulátor
Töltési idő: 2 óra
Csomag mérete: 113 * 95 * 46 mm
Csomag súlya: 80 g

Csomagolási lista:
2 * BT fülhallgató
1 * töltődoboz
1 * USB kábel
1 * Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére