Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
6.999 Ft

1080P nagy felbontású vezetéknélküli intelligens biztonsági ajtócsengő kamera infravörös éjszakai látás 2-utas audio valós idejű monitorozással

Termékkód: H45925
Szállítási díj: 999 Ft
Szerezhető hűségpontok: 70
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
6.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
[Vezeték nélküli video csengőkamera]
Támogatja a 2,4G WiFi-t és az APP-kapcsolatot, 1080P nagy felbontást, vízszintes 133°-os és átlósan 155°-os széles látószöget, így szélesebben és tisztábban láthat.
[Okostelefon-értesítések és kétirányú hang] Ha valaki megnyomja az ajtócsengőt, az azonnal képeket készít, és azonnal értesítést küld az okostelefonjára; a beépített mikrofonnak köszönhetően bármikor és bárhol láthatja látogatóit, és beszélhet velük. 
[Night Vision & Cloud Storage] A beépített, kiváló minőségű IR LED lámpagyöngyöknek köszönhetően éjszaka is tiszta a kép; támogatott ingyenes felhőtárolás (3 napos automatikus ciklusfedő), nincs szükség TF-kártyára.
[Ajtócsengő csengővel felszerelve]Erős és stabil jel, könnyen párosítható, az ajtócsengő és a csengő közötti átviteli tartomány akár 10 méter; USB tápegységgel, könnyen telepíthető, nem kell aggódni az alacsony akkumulátor miatt.  
[Tápegység] Az ajtócsengőt beépített, 800 mAh-s nagy akkumulátor táplálja, hosszú működési idővel rendelkezik, miután teljesen fel van töltve a power bankon, a váltóáramú adapteren, a számítógépen és egyebeken keresztül, nem kell gyakran tölteni.

Műszaki adatok:
Szín: Fekete
Anyag: ABS
Akkumulátor Kapacitás:
800 mAh Ajtócsengő Mérete: 8 * 4,5 * 2,4 cm
csengő Súly: 60 g
Csengő méret: 6,5 * 4,5 * 1.4 cm
csengő súly: 30 g

Megjegyzés:
A képeken látható okostelefon nem tartozék.

Csomaglista:
1 * Ajtócsengő
1 * Csengő
1 * Csavarok zsákja
1 * Kétoldalas ragadós szőnyeg
1 * Felhasználói kézikönyv (angol)

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére