Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
17.999 Ft

120 W 18000LM szuperfényes vízálló spot ködlámpa autóhoz, motorkerékpárhoz, terepjáróhoz, ATV teherautóhoz (2 db) - Négyzet alakú LED-es lámpa

Termékkód: K22576B-1
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 180
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
Változat
17.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Nagy fényerő: LED-es menetlámpáink 12 nagy szilárdságú LED chippel vannak felszerelve. Az erős fény színhőmérséklete 6000K fehér fény és 3000K borostyánfény, így kényelmesebbé válik a vezetés. Az újonnan továbbfejlesztett DRL funkció biztonságosabbá és esztétikusabbá teszi a vezetést nappal vagy ködös környezetben.
Nagy teljesítmény: A továbbfejlesztett bifokális lencsék segíthetnek megtörni és fókuszálni a fényt, és jelentősen javítják a fókuszhatást. LED-es spotlámpáink belül vízálló gumigyűrűkkel vannak felszerelve, vízállóak, porállóak, ütésállóak és IP68-as korrózióállóak, alkalmasak különféle durva környezetekre.
Egyedülálló fénykialakítás: Speciálisan testreszabott, nagy szilárdságú optikai lámpaernyő, amely elutasítja az asztigmatizmust, és nem világítja meg a szembejövő járművek vagy a gyalogosok szemét. Ezenkívül nagymértékben növeli az alsó oldalon lévő megvilágítási területet, és csökkenti a holtfoltokat.
90°-os állítás: A LED-es tokok 90 fokban előre-hátra állíthatók a mellékelt állítható rögzítési tartozékok segítségével. Ez megkönnyíti a fénysugár irányának megváltoztatását. Beszerelés és rögzítés előtt az izzó előre-hátra csúsztatható.
Széles körben használt: Ez a LED-es fénysáv kompatibilis szinte minden motorkerékpárral, teherautóval, traktorral, pótkocsival, kisteherautóval, autóval, terepjáróval, ATV-vel és csónakkal. Alkalmas kerti világításhoz, háztáji világításhoz, kültéri világításhoz, épületvilágításhoz stb.

Műszaki adatok:
Cikk neve: LED vezetőlámpa
fő anyaga: öntött alumínium
lámpaperem: 12 * nagy szilárdságú LED chipek
Fény típusa: Spotlámpa
Színhőmérséklet: 6000K/ 3000K
Fényerő: 18000LM
Teljesítmény: 120W
Élettartam: > 50000H
Feszültség: széles feszültség 9-60V
Működési hőmérséklet: -80℃~120℃
Hőelvezetési elv: légi alumínium ötvözet kerítés típusú hőelvezetés, alumínium hőelvezetés
Vízállóság: IP68
Szín: fekete

Csomaginformációk: 
Csomag mérete: 18*8*12cm
Csomag súlya: 586g

Csomaglista:
2 * Vezetőlámpa

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére