Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
45.999 Ft

15 hüvelykes 600D Clip Mesh vízálló fényvédő autós tetős poggyásztáska

Termékkód: K21932
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 460
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
45.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Bemutatjuk a 600D Clip Mesh vízálló fényvédő autós tetős poggyásztáskát, amely tökéletes megoldás az autó tetején tárolt összes igényére! Ez a kiváló minőségű poggyásztáska strapabíró 600D anyagból készült, és kliphálós kialakítással rendelkezik, amely biztosítja, hogy holmija biztonságban maradjon szállítás közben. A táska vízálló és fényvédő is, így ideális bármilyen időjárási körülmények között.
A 15 hüvelykes méretű fekete és narancssárga autós tetős poggyásztáska tökéletes minden szükséges dolog tárolására hosszú utakon. A táska könnyen felszerelhető, és bármilyen autó tetejére könnyedén rögzíthető. Ráadásul közvetlenül a gyárból beszerezhető, és megvásárolható az Amazonon, így kényelmes és megfizethető opció minden autótulajdonos számára.
Akár kempingre indul, akár egyszerűen csak extra tárolóhelyre van szüksége a csomagjainak, ez az autós tetőtéri csomagtartó a tökéletes megoldás. Akkor minek várni? Rendelje meg 600D Clip Mesh vízálló fényvédő autós tetős poggyásztáskáját még ma, és élvezze azt a kényelmet és nyugalmat, amelyet az autó tetején lévő extra tárolóhely biztosít!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére