Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
16.999 Ft

150 PSI mini vezeték nélküli elektromos légszivattyú

Termékkód: YB26205
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 170
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
16.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
1. Hordozható mini és szuper nagy kapacitású: a vezeték nélküli elektromos légszivattyú beépített 6000 mAh-s szuper kapacitású akkumulátorral rendelkezik, amely C típusú interfésszel és a jármű interfészéhez szükséges tápkábellel van ellátva, amely kényelmesen tölthető és gyorsan. Ez a legkisebb intelligens légszivattyú, és a legjobb kézi érintést érheti el, mérete mindössze 18 × 7,5 × 5,5 cm/7 × 2,9 × 2,2 hüvelyk. 2. Többfunkciós automatikus felfújás: csak a kívánt nyomást kell beállítania
, a légnyomás értékének elérésekor a légszivattyú automatikusan leállítja a felfújást, hogy elkerülje a túltöltést. Négyféle egységérték választható a PSI, BAR, KPA és Kg/ cm 2 közül . A maximális felfújási nyomás 150 PSI. 
3. LCD képernyő és LED zseblámpa: az elektromos gumiabroncs-szivattyú nagy LCD képernyővel rendelkezik digitális kijelzővel, amely tisztább és világosabb lehet. Ezzel a légszivattyúval nem csak az autót fújhatja fel, hanem mobiltelefonját is feltöltheti, és fáklyaként is funkcionálhat. A zseblámpának három üzemmódja van (világítás, villogó, SOS), ajánlott minden használat után legalább 15 percet várni lehűlés után, majd folytatni a használatát.
4. Többféle felhasználás: ez az akkumulátoros légszivattyú 4 különböző kiegészítő fúvókával van felszerelve. Alkalmas autókhoz, motorkerékpárokhoz, kerékpárokhoz, labdákhoz, felfújható párnákhoz stb. A termék funkcionalitással és esztétikával is rendelkezik.

Műszaki adatok:
Szín: Fekete
Méret: 180 * 75 * 55 mm
Súly: 596g
Anyag: PC
Teljesítmény: 60 W
Akkumulátor kapacitás: 6000 mAh
Tápegység: 12V 5A USB töltő
Kapcsolható egység: PSI, BAR, KPA, Kg/ cm 2
Funkció: Felfújható, világító, USB fordított töltés

Csomagolási lista:
1* vezeték nélküli légszivattyú
1* USB kábel
1* szivargyújtó 4. kábel
* Felfújó fúvóka
1 * Légcső
1 * Bársony Tárolótasak
1 * Útmutató
 

Megjegyzések:
1. Felfújás előtt húzza le az értékbilincset, hogy rögzítse. 
2. Javasoljuk, hogy használat előtt teljesen töltse fel a légszivattyút, és húzza meg a kivehető tömlőt, hogy elkerülje a levegő szivárgását.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére