Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
15.999 Ft

KW1 horog- és csákánykészlet O-gyűrűs felszedőkészletek rozsdamentes acél 2 az 1-ben karbantartási javítószerszámkészletek autóhoz

Termékkód: K21984
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 160
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
15.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Többfunkciós: 2 az 1-ben eszközök, dekódolás után egy vágóeszközzel új kulcsot hozhat létre. A KW1 horog- és csákánykészlet O-gyűrű-készletként, hűtőtömlő-készletként, tömítéseltávolítóként és szerelőeszközként használható.
Hatékonyság: A KW1 karbantartó eszközt igényesen tervezték, és gyorsan és hatékonyan képes elvégezni a különféle karbantartási feladatokat. Kialakítása kényelmesebbé teszi a szét- és szerelési munkákat, időt és energiát takarít meg.
Tartósság: A KW1 javítószerszámok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek jó tartóssággal és hosszú élettartammal rendelkeznek. Kibírja a hosszú távú használatot, nem sérül vagy deformálódik könnyen.
Pontosság: A karbantartó szerszámot precízen tervezték, és pontos szétszerelési és telepítési műveleteket biztosít. Kialakítása stabilabbá teszi a működést, csökkentve a hibák és sérülések kockázatát.
Megjegyzés: Kérjük, vásárlás előtt ellenőrizze, hogy az eszköz alkalmas-e az Ön által használt kulcsmódszerhez. Professzionális szakembereknek kifejezetten ajánlott a vásárlás. Jó teljesítményt nyújt az alátétek, rugók, olajtömítések, O-gyűrűk és egyéb kisebb szerszámok eltávolításában motorkerékpárokról vagy autókról.

Műszaki adatok:
Tétel: Horog és csákány készlet autójavításhoz
Anyag: Rozsdamentes acél
Szín: Ezüst
Csomagméret: 5,5*3*3cm
Csomag súlya: 80g

Csomaglista:
1* horog és csákány készlet autójavításhoz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére