Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
10.999 Ft

16,8 V lítium elektromos csavarhúzó 55 Nm nyomatékkal többfunkciós javítószerszámkészlet mobiltelefonokhoz számítógépekhez háztartási gépekhez

Termékkód: E23874
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 110
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
10.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A 16,8 V-os elektromos csavarhúzó gyorsan meg tudja húzni vagy meglazítani a csavarokat, elegendő energiát biztosítva a legtöbb háztartási vagy ipari alkalmazáshoz. Erős mágneses kefe nélküli motor, 55 Nm nagy nyomatékkal, 1500 ford./perc nagy fordulatszámmal, amely működés közben nem hoz létre szikrát. Kétféle sebességszabályozási mód létezik, a 2 fokozat és a fokozatmentes sebességszabályozás, hogy elérje a kívánt sebességet. Nyomaték állítható kivitel, stabil nyomatékkimenettel. Az elektromos csavarhúzó használata növelheti a hatékonyságot és csökkentheti a különböző típusú csavarok kézi működtetésének fáradtságát és időköltségeit. Alkalmas a csavarok otthoni meghúzására minden esetben: például lámpák, háztartási készülékek, ajtózárak beszerelése és egyéb szétszerelés.

Tulajdonságok :
【Prémium anyag】:
Egyszerű és divatos, műszaki műanyagból, innovatív integrált szerkezettel, ergonomikus csúszásgátló fogantyúval, könnyen fogható és kényelmes kézi tapintással, praktikus és munkatakarékos.
【Minőségi csapágytervezés】: A teljes fém fogaskerekek és csapágyak a nagy szénkeménységű acélból és a hőkeményedési eljárásból készülnek a maximális pontosság és stabilitás érdekében, könnyű és pontos helyzetmeghatározás érdekében.
【Kefe nélküli motor】: Erős mágneses kefe nélküli motor használata, 55 Nm nagy nyomatékkal, 1500 ford./perc nagy fordulatszámmal, amely működés közben nem hoz létre szikrát, és a motor nem kopik, hosszú üzemidőt biztosít, és nagymértékben javítja a munka hatékonysága.
【Több fokozatú nyomaték beállítás】:Nyomaték állítható kialakítás, könnyű beállítás, stabil nyomatékkimenet, minden igényt kielégít.
【Kétsebességes szabályozási módok】: Kétféle sebességszabályozási mód létezik, 2 fokozatú és fokozatmentes sebességbeállítás, hogy elérje a kívánt sebességet.
【LED fény és jelzőfény】: Beépített LED-es munkalámpa, amely automatikusan kinyílik, ha megnyomja a ravaszt, és megvilágítást biztosít sötét helyeken, kényelmesebben használható. És 3 tápfeszültségjelző lámpával, hogy időben töltődjön.
【Hűtőrendszer】: Fenntartott több szellőző hűtőnyílás, hatékony hőelvezetés, hosszú ideig nem melegszik fel.

Műszaki adatok:
Név: Elektromos csavarhúzó
Anyaga: műanyag
Akkumulátor: nincs akkumulátor, 1db akkumulátor, 2db elem (opcionális)
Gazda: nincs akkumulátor
1db akkumulátor: 1 * 16,8V, 1300mAh lítium akkumulátor (tartozék)
2db elem: 2 * 16,8V, 1300mAh lítium akkumulátor (tartozék) Max5
forgási sebesség0rpm: 1
nyomaték: 55 Nm
Cikk mérete:
Host: 186 * 115 * 57mm
Host akkumulátorral: 210 * 116 * 57mm
Tétel súlya:
Host: 567 g
1db akkumulátor: 838g
2db akkumulátor: 1043g
Csomag mérete: 216 * 167 * 90mm
Csomag súlya:
Gazda: 665g
1db akkumulátor: 937g
2db akkumulátor: 1130g

Csomagolási lista (gazda):
1 * Elektromos csavarhúzó

VAGY

Csomagolási lista (1 db akkumulátor):

1 * Elektromos csavarhúzó
1 * Akkumulátor
1 * Akkumulátor adapter

VAGY

Csomagolási lista (2 db akkumulátor):

1 * Elektromos csavarhúzó
2 * Akkumulátor
1 * Akkumulátor adapter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére