Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
31.999 Ft

2 az 1-ben digitális oszcilloszkópos multiméter 2,8 hüvelykes IPS színes kijelző 48 MSa/s mintavételi sebesség 10 MHz sávszélesség 9999 valós RMS

Termékkód: E24004
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 320
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
31.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez a mérő az oszcilloszkóp és a multiméter funkciójával integrálva, 2,8 hüvelykes teljes nézetű, valódi színes IPS kijelzővel, nagy felbontással és nagy betűtípussal az egyszerű adatolvasás érdekében, így összetett környezetben is alkalmazható különféle mérésekre. Támogatja az AC/DC feszültség, az AC/DC áram, az ellenállás, a kapacitás, a dióda, a frekvencia és a hőmérséklet mérésének, valamint az áramkör be- és kikapcsolt tesztjének multiméter funkcióit. És a teljes hullámforma mérés oszcilloszkóp funkciói, egycsatornás 10 MHz-es sávszélességgel és 48 MSa/s valós idejű mintavételi sebességgel. Nagy pontossággal, nagy sebességgel, nagy érzékenységgel és többféle mérési móddal, és széles körben használható tesztelési és hibakeresési munkákban az elektronika, a kommunikáció, a számítógépek stb. területén.

Jellemzők:
Prémium anyag
:A ház ABS és TPE anyagból készült, dupla fröccsöntéssel és megerősített szerkezettel, ejtés- és ütésálló, hosszú élettartammal.
【2,8 hüvelykes IPS színes kijelző】: 2,8 hüvelykes teljes nézetű, valódi színes IPS-kijelző nagy felbontással és nagy betűtípussal az egyszerű adatolvasás érdekében, így összetett környezetben is alkalmazható különféle mérésekhez.
【2 az 1-ben tervezés】: Támogatja az oszcilloszkóp és a multiméter kettős üzemmódú váltását. Egyszerre képes különféle elektromos paramétereket mérni, és megjeleníteni az elektromos jelek hullámformáját és spektrumát.
【Multiméter funkció】: Támogatja az AC/DC feszültséget, az AC/DC áramot, az ellenállást, a kapacitást, a diódát, a frekvencia és a hőmérséklet mérését, valamint az áramkör be- és kikapcsolási tesztjét.
【Oszcilloszkóp funkció】:Az oszcilloszkóp automatikusan azonosítja a hullámforma típusát (szinusz- vagy négyszöghullám), és úgy állítja be a vezérlési módot, hogy pontosan jelenítse meg a bemeneti jel hullámformáját. Támogatja a teljes hullámforma mérést egycsatornás 10 MHz-es sávszélességgel és 48 MSa/s valós idejű mintavételezési sebességgel.
【Hullámforma tárolása és áttekintése】: A tesztelt adatok tárolhatók és átvihetők a kényelmesebb biztonsági mentés és elemzés érdekében.
【Széles alkalmazások】: Nagy pontossággal, nagy sebességgel, nagy érzékenységgel és többféle mérési móddal, és széles körben használható tesztelési és hibakeresési munkákban az elektronika, a kommunikáció, a számítógépek stb. területén.

Műszaki adatok:
Név: Oszcilloszkóp multiméter

anyaga: ABS + TPE
akkumulátor: 1 * beépített akkumulátor (tartozék)
Kijelző (3 hüvelykes IPS színes kijelző): 9999 Számlálás
Üzemmód: Automata/Manuális
Sávszélesség: 10MHz
Valós idejű mintavételi sebesség: 48MSa/s
AC feszültség: 0.1mA-750V, ±(1.0%+3)
DC feszültség: 0.1mV-999.9V, ±(0,5%+3)
Áram: 0,001A-10A, ±(1,0%+3)
DCáram: 0,001A-10A, ±(1,0%+3)
Kapacitásvizsgálat: 0,001nF-99,99mF, ±(2,0%+5) )
Ellenállásteszt: 0,01Ω-99,99mΩ, ±(0,5%+3)
Hőmérséklet-teszt: -20-1000℃/-4℉-1832℉
Frekvencia teszt: 0,01Hz - 999,9KHz
Dióda: Igen
Valós RMS: Igen

ON/OFF hangjelzés: Igen
Csomag mérete: 216 * 130 * 65 mm
Csomag súlya: 720 g

Csomagolási lista:
1 * Oszcilloszkópos multiméter

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére