Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
21.999 Ft

2500 W-os hordozható gőztisztító otthoni autótisztításhoz, gyors fűtés magas hőmérsékleten - Sárga

Termékkód: E23911Y-EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 220
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
21.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Steam Cleaner – a tökéletes megoldás a gyors és hatékony tisztításhoz. A víz gyors felmelegítésére való képességének köszönhetően magas hőmérsékletű és nagynyomású gőzt állít elő, amely könnyedén eltávolítja a zsírt és a piszkot. Intsen búcsút a makacs zsírtól és szennyeződéstől, és hozzon egy csillogó takarítást otthonába vagy munkahelyére.

Jellemzők:
Gyors felfűtés: A gőztisztító gyorsan felmelegíti a vizet, magas hőmérsékletű és nagynyomású gőzt termelve hatékonyan eltávolítja a zsírt és a szennyeződést, így a tisztítás gyorsabb és hatékonyabb.
Sokoldalú tisztítás: A Steam Cleaner széleskörű alkalmazási körével használható konyha, fürdőszoba, autó és sok más tisztítására, így sokoldalú háztartási tisztítóeszköz.
Hatékony tisztítás: A Steam Cleaner gyorsan feloldja az olajat és a szennyeződéseket, így a tisztítás gyors és hatékony, időt és energiát takarít meg.
Ergonomikus kialakítás: A gőztisztító ergonomikus fogantyújának kialakítása kényelmes fogást biztosít, és megakadályozza a csúszást, így könnyen használható hosszabb ideig.
Több fúvóka: A különféle fúvókákkal a Steam Cleaner többféle tisztítási igényt is kielégít, így sokoldalú és alkalmazkodó tisztítóeszköz.
Nagy víztartály: A nagy víztartállyal a Steam Cleaner hosszabb ideig tud tisztítani anélkül, hogy gyakori utántöltésre lenne szüksége, így kényelmes és hatékony tisztítóeszköz.
Állítható beállítások: Hat sebességű állítható beállítással az igényeinek megfelelően állíthatja be a sebességet.
Hatékony fertőtlenítés: A gőztisztító hatékonyan elpusztítja a káros mikroorganizmusokat és a poratkákat, így tökéletes eszköz a tiszta és egészséges otthon megőrzéséhez.
Hordozható kialakítás: Hordozható kialakításának köszönhetően a Steam Cleaner könnyen használható és szállítható, így minden háztartásban kényelmes tisztítóeszköz.

Műszaki adatok:
Szín: piros, fehér, sárga (opcionális)
Csatlakozó: EU-dugó 220-240V
Fő anyag: PP
Teljesítmény: 2500W
Tömlőhossz: 2,2m
Nyomás: 3 bar
Hőmérséklet: 105℃
Fűtési idő : 13s
Tápkábel hossza: 1,5 m
Víztartály űrtartalma: 1200 ml
Tételméret: 230 * 150 * 140 mm
Csomag mérete: 270 * 170 * 140 mm
Csomag súlya: 1800 g

Csomagolási lista:
1 * Gőztisztító
1 * Tápkábel
1 * Tömlő
1 * Meghosszabbított hajlított fúvóka
1 * Acélkefe
1 * Kis kefe
1 * Nagy kefe

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére