Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
19.999 Ft

4 hüvelykes LED munkalámpa rudak 60W 6000LM LED ködlámpák - 2 csomag

Termékkód: K22214B-2
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 200
Nem értékelt
Gyártó: FOG
Szín
 
Változat
19.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Prémium anyag és erős világítás: Ezek a menetlámpák alumíniumötvözetből készültek, kiváló hővezető képességgel és hőelvezetéssel. A nagy átlátszóságú és nagy keménységű panellel kombinálva erősebb fényáthatolást biztosít, jobb megvilágítást biztosítva vezetés közben.
Spot Flood Combo Beam: A legújabb 15°-os spotlámpa és 170°-os fényárnyékoló kialakítás szélesebbé teszi a besugárzási tartományt és egyenletesebbé teszi a fényt anélkül, hogy elvakítaná a többi vezetőt vagy gyalogost.
Ultra-nagy fényerő: Az új, négysoros fénysávnak és a fejlett chip-kialakításnak köszönhetően fényes, 6000K fénysugarat bocsát ki, amely megvilágítja az előttünk álló sötét utat, és jelentősen megnöveli a megvilágítási tartományt.
Hosszú élettartam: Ezek a LED-es fénysávok IP67 vízállósággal rendelkeznek, és megfeleltek a CE, RoHS és FCC tanúsítványoknak. Porálló, ütésálló, rozsdaálló és hidegálló hatással rendelkezik, és normálisan működik különböző durva környezetekben. Tartóssága rendkívül magas, effektív élettartama akár 50 000 óra is lehet, így hosszú távú stabil világítási szolgáltatásokat nyújt Önnek.
Széleskörű alkalmazások: A DC 9-30 V-os menetfény különféle járművekhez alkalmas, például terepjárókhoz, terepjárókhoz, autókhoz, teherautókhoz, motorkerékpárokhoz, terepjárókhoz, ATV-khez, csónakokhoz stb. Alkalmas kerti világításhoz, háztáji világításhoz, kikapcsolt -Útvilágítás, építési világítás, stb.

Műszaki adatok:
Cikk neve: LED-es fénysor
fő anyaga: alumíniumötvözet
Teljesítmény: 60W
Feszültség: DC 9-30V 
Lumen: 6000LM
Vízállóság: IP67
Színhőmérséklet: 6000K
Fénytípus: spotlámpa + fényár
Üzemi hőmérséklet: -40 ℃~ +120 ℃
Élettartam: 50 000 óra
Szín: Fekete
Méret
: 4 hüvelyk

Csomaginformációk: 
Csomag mérete: 15*9*11cm
Csomag súlya: 668g

Csomaglista:
2 * LED fénysáv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére