Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
12.999 Ft

5,5 hüvelykes univerzális GPS fedélzeti kijelző Sebesség Magasság Vezetési idő Dátum Óra és egyéb kijelzőkkel - Kék

Termékkód: K21897-1
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 130
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
12.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Nagy képernyős kijelző: Ez a head-up kijelző 5,5 hüvelykes nagy képernyőt alkalmaz, szélesebb látómezőt biztosít, tisztább és finomabb képeket jelenít meg, így kényelmesebb a felhasználók számára.
Többfunkciós kijelző: A head up kijelző több kijelző funkcióval rendelkezik, beleértve a sebességet, a sebesség előrehaladási sávot, a menetirányt, a vezetési időt, az órát, a magasságot és egyéb információkat, amelyek megfelelnek a vezetők igényeinek.
Biztonságos vezetés: A head-up kijelző a jármű vezetési információit, navigációs információkat és egyéb információkat jelenít meg a vezető látóterében, így a vezetők kényelmesen megfigyelhetik őket. Sebességtúllépésre figyelmeztető és fáradtságra emlékeztető funkcióval is rendelkezik, így elkerülhető a gyorshajtás és a fáradtság, valamint javítja a vezetési biztonságot.
360°-os elforgatás: A head-up kijelző konzolja minden irányba 360°-ban elforgatható, amely alkalmazkodni tud a vezetők különböző magasságaihoz és ülőhelyzeteihez, biztosítva az információk legjobb megtekintési hatását.
Széleskörű alkalmazhatóság: Ez a head up kijelző minden típusú járműhöz alkalmas, például új energiahordozókra, üzemanyaggal működő járművekre, buszokra és teherautókra.

Műszaki adatok:
Cikk neve: Műszeral kijelző
Fő anyaga: ABS
Képernyőméret: 5,5 hüvelykes
Szín: Kék-fehér
Méret: 127,7*64,7mm

Csomag információ: 
Csomagméret: 16,5*7,5*6 cm
Csomag súlya: 172g

Csomaglista:
1 * Fej Kijelző
1 * USB Line
1 * Csúszásmentes szőnyeg
1 * Tapadókorong tartó
1 * Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére