Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
22.999 Ft

75FT kerti rugalmas Műanyag Víztömlő - Zöld

Termékkód: E11809US
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 230
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
22.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Frissítse a Magic bővíthető tömlőt ---
Frissítse a rugalmas tömlőt, használja mindkét oldalon menetes interfészt, húzza meg a csatlakozást + megvastagított latex mag és egy erős poliészter szövetburkolat a törés és szivárgás elkerülése érdekében. Tartósabb és hosszabb élettartamú.
7 funkcionális biztonsági fúvóka --- Vízfúvókánk 7 mintás tömlőfúvókával. Ergonomikus külső csúszásmentes és kényelmesen fogható. Forgó előlap a fúvóka típusának egyszerű kiválasztásához. Képes széles körű vízborítási területet és vízteljesítményt biztosítani.
Bővíthető flexibilis tömlő--- Biztonságosan működik 13 Bar víznyomásig, míg a normál üzemi víznyomás csak 4-6 Bar. Könnyen kezelhető és tárolható. Kiváló rugalmasság, soha ne gabalyodjon össze, csavarjon vagy törjön meg. A tömlő eredeti hosszának akár háromszorosára is kitágulhat. 
Prémium minőség és egyszerű tárolás --- A varázstömlő visszahúzható az eredeti formájába a könnyű tárolás érdekében. Kis méretre visszahúzza a víztömlőt, és bármilyen tárolótáskában tárolja. Rendkívül tartós latex maggal, kemény külső szövéssel és kiváló minőségű szerelvényekkel rendelkezik.
Széleskörű alkalmazás --- A tágítható tömlő alkalmas autómosásra, fű, virágok vagy zöldségek öntözésére a pázsiton, ablakok vagy padló tisztítására házában, kutyamacska mosására házi kedvence számára stb. 


Műszaki adatok:
Anyag: Latex mag + ABS poliészter fonal
Szín: zöld
Tömlőhossz (vízbefecskendezés előtt): 75FT
Hidraulikus nyomás: 3-15 bar
Alkalmazás: Kert Öntözés / tisztító kerti tömlő / autómosó / kisállat zuhany
Csomagolás: Tárolótáska
Csomag mérete: 38 * 30 * 5 cm / 15 * 11,8 * 2 hüvelyk , 639 g / 22,5 uncia (75 láb) 
                    
Csomaglista:
1 * Varázstömlő 
1 * Vízpisztoly
1 * Tárolótáska
1 * Angol nyelvű kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére