Menü

owl-carousel

A Pixel 3a és 3a XL fotózásban odaver a konkurenciáknak!

Bemutatkoztak a Google középkategóriásnak árazott mobiljai, amikről persze már számos adat keringett az interneten, a kiszivárogtatásoknak köszönhetően. A fű alatt terjedő infók helyesnek bizonyultak - elnézve a debütálást, s csak egy olyan terület maradt, ahol az újdonság erejével hatott a lepel lerántás, ez pedig a koncepció.

Google Pixel 3a és 3a XL

Ha egy mondatban kellene összefoglalni, hogy mi történt, akkor a Google a felsőkategóriás Pixel 3 mobil hátlapi kameráit (amik ugye nem akármilyen teljesítményre képesek) az új készülékekbe inplantálta. Szóval az új Pixelek hamisíthatatlan kameramobilok, megfizethető árakon.

Brutális eltérések nincsenek a modellek között, nyilván a nagytestvér nagyobb kijelzővel, erősebb akkumulátorral rendelkezik. A telefonok Amerikában már beszerezhetőek, átszámítva a bekerülési költségeket a Pixel 3a nagyjából nettó 120000 forintot kóstál, míg a 3a XL közel 140000 forintért zsebelhető be.

Google Pixel 3a

A többi Pixelhez hasonlóan valószínűleg ezek a típusok sem lesznek kaphatóak kis hazánkban, ám a mobilos szaküzletek más EU-s forrásból tudnak majd importálni belőlük.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Mobiltelefon Android

Keresés