Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
43.999 Ft

Aqara Smart függöny motor C2 7NCLDJ14LM - Fehér

Termékkód: PAA5033
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 440
Nem értékelt
Gyártó: Aqara
Szín
 
43.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzői:

  1. Időzített automatikus nyitás és zárás. A mobilalkalmazáson keresztül állítsa be a függönyöket  reggel és este nyitásra és zárásra, reggel automatikusan kinyitni  és éjszaka automatikusan becsukni  a függönyöket.
  2. Távirányítós függöny nyitása és zárása. A mobilalkalmazáson keresztül bármikor ellenőrizheti és szabályozhatja  a függönyök nyitását és zárását,  amikor távol van otthonától.
  3. Zigbee 3.0 Intelligent Linkage. Teljes ház automatizálás okos eszközökkel . Más intelligens tartozékokkal bőségesebb automatizálás  és jelenetvezérlés valósítható meg. A  Zigbee 3.0 előnyeinek köszönhetően az intelligens hardver gyorsan reagál  és zökkenőmentesen irányít. Még ha az otthoni internet  megszakad is, a helyben végrehajtott intelligens forgatókönyvek továbbra is  normálisan működhetnek a helyi hálózaton belül.
  4. Némított zajcsökkentő kialakítás, elegánsabb, zavarás nélkül . Személyre szabott hangszigetelés és zajcsökkentés némító  vezetősín, a futási hang 27 decibel alatti, a függöny  pedig finoman záródik, anélkül, hogy minden jó álmot megzavarna.
  5. Nagy nyomatékú egyenáramú  motor túlfeszültség , könnyen behúzható mindenféle függöny . A nagy nyomatékú d c  motort mindenféle vastag függöny könnyű meghúzására alkalmazzák kiváló  minőségű vastagított vezetősínekkel. A maximális teherbírás eléri a 80 kg-ot, amely  alkalmas különféle helyszínekre, mint például szállodák, apartmanok, villák stb.


Specifikáció:
Terméknév:Aqara Smart Curtain Motor C2
Termékszám: 7NCLDJ14LM
Motor 
típusa: függöny motor
bemeneti feszültsége: 100-240 V~ 50/60 Hz
Névleges teljesítmény: 19,2 W
Motorméret
: 44 × 61 × 296 mm
Üzemi hőmérséklet C~+55°0
Üzemi páratartalom: 10~90% relatív páratartalom, nincs páralecsapódás
Vezetéknélküli kapcsolat: Zigbee 3.0

Csomaglista :
1 * Aqara Smart függöny Motor C2
1 * Felhasználói kézikönyv


 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére