Menü

owl-carousel

Asztali üzemmód az Android Q-ban? Igen! Egyelőre legalábbis!

Az Android Q első bétája jött, látott és teljesen magával rántotta a fejlesztőket, akik a kódok alapos átvizsgálásával egy roppantul érdekes funkcióra, az asztali üzemmódra bukkantak. Bár január óta számtalan híresztelés kelt életre az új platform képességeivel kapcsolatban, ám ahogy a mellékelt ábra mutatja, még mindig van új a nap alatt.
Asztali üzemmód az Android Q-ban? Igen! Egyelőre legalábbis!
Az XDA Developers fedezte fel az asztali üzemmódot, mint várható, jövőbeli funkciót, aminek köszönhetően teljesen új környezetben működhet tovább az érintett rendszer. A Samsung készülékei esetében már ismerős lehet ez a felállás, a funkció aktiválása után gyakorlatilag számítógép bőrbe bújnak a mobilok.
Android Q Asztali mód 1
Az új üzemmód külön ablakokat biztosít az előhívható alkalmazások számára, a háttérkép is módosítható és a programhoz köthető ikonok ide-oda helyezgethetőek a munkafelületen.
Android Q Asztali mód 2
A Pixelesek számára már elérhető a béta verzió, vagyis bátran lehet tesztelgetni az asztali üzemmódot. Nyilván ez a felfedezés még nem jelenti azt, hogy a végleges platform is tartalmazni fogja az opciót, bár ez a forgatókönyv felhasználók millióit szomorítaná el, ami nem egy, szívesen kiváltott reakció.
Tartalomhoz tartozó címkék: hír Mobiltelefon Android google

Keresés