Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
11.999 Ft

Aumotop kézi többfunkciós autóporszívó

Termékkód: K21776
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 120
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
11.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
3 az 1-ben Kivitel: Többfunkciós porszívó olyan funkciókkal, mint a porszívózás, porelszívás, porfúvás, légpárnás úszógyűrű felfújása. A porszívó könnyen össze- és szétszerelhető, valamint könnyen tisztítható. Különböző tisztítási igények kielégítésére képes. Legyen szó az autóban lévő por és szennyeződések tisztításáról, a takaróról, az otthoni kanapéról vagy a jógalabdáról, légpárnás kanapéról, úszógyűrűről, könnyen elkészíthető.
Erőteljes szívás: 8 KPa Sution, a porszívó nagy hatásfokú motort és fejlett vákuumtechnológiát alkalmaz, amely erős szívást biztosít, és hatékonyan tisztítja a port, kormot, ételmaradékot stb. Mind a kis port, mind a nagy szemétdarabokat könnyen belélegezhetjük.
Kényelmes és könnyen használható: Ez a porszívó kézi kialakítású, így könnyen hordozható és kezelhető. A felhasználóbarát kapcsológombokkal és töltésjelző lámpákkal, valamint szűrőelemmel felszerelve a porgyűjtő edény vizuális, a szűrő többször is mosható, ami tovább tarthat és környezetbarátabb is lehet.
Gyors töltés: Ez a porszívó C típusú töltőfelülettel rendelkezik, amely támogatja a gyors töltést, rövid töltési idővel és hosszú használati idővel. Egyszerűen csatlakoztassa a töltőkábelt a porszívó interfészéhez a töltéshez, ami kényelmes és gyors.
Széles körben használt: Az autóban való használaton kívül az autós porszívó használható kanapé, lepedő, háziállatszőr, szőnyeg, íróasztal, számítógép stb. tisztítására is. Könnyedén szívja fel az üledéket, konfettit, hajat, cigarettacsikket, kavicsot . Felfújhat jógalabdákat, légpárnás kanapékat, úszógyűrűket, úszóköröket, kültéri felfújható párnákat stb.

Műszaki adatok:
Márka: Aumotop
cikk: Porszívó
Termék anyaga: ABS
Szívóteljesítmény: 8 KPa
Motor sebesség: 46000 ford./perc
Teljesítmény: 60 W
Feszültség: 74 W. V
Akkumulátor: 2*2000mAh
Levegőfúvási sebesség: 5,5m/s
Töltési idő: 3-4 óra (C típusú 5V 2A)
Működési idő: 15 perc 
Méret: 34,5*14,5*6 cm (szerelje be a hosszú lapos fúvókát és a kefe szívófejet )
Csomag mérete: 16*10*10cm
Csomag súlya: 442 g

Csomaglista:
1* autóporszívó test
1* porgyűjtő tartály
1* mosható szűrő 1
* hosszú lapos fúvóka
1* kefe szívófej
1* mini fúvóka
1* vákuumszivattyú
1* hosszú fúvóka
1* töltőkábel
1* Felhasználói kézikönyv

 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére