Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
13.999 Ft

Autós vezeték nélküli kézi autóporszívó - Fehér

Termékkód: K21734W
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 140
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
13.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
3 típusú fúvóka: széles fúvóka, kefe fúvóka és lapos fúvóka. A széles fúvóka nagy por- és hajfelületekre alkalmas. A kefefej alkalmas a légkondicionáló szellőzőnyílásai közötti résben lévő por eltávolítására. lapos fúvóka alkalmas kis és rejtett sarkokhoz.
Erős teljesítmény és összecsukható: Beépített 4000 mAh-s újratölthető akkumulátor, folyamatos használat akár körülbelül 30 percig, töltő interfésszel és USB kimeneti porttal. 9000pa erős szívás, sima szívás visszaáramlás nélkül. 90°-ban összecsukható, kényelmesebb tárolás és szállítás.
Csökkentse a zajt: A légcsatorna optimalizálása csökkenti a szélellenállást és a zajt. Az alkatrészek szoros összekapcsolása – csökkenti a rezgészajt. Kefe nélküli motorral felszerelt motor, amely csökkenti a rotor súrlódási zaját.
LED nagy szögű megvilágítás: Kapcsolja be a tápellátást, és automatikusan kapcsolja be a világítási módot. Akár az autóban, akár otthon, tisztán megvilágítja a port és a törmeléket a sötét sarkokban és hasadékokban.
Széles körben használt: Az autóban való használaton kívül az autós porszívó használható kanapé, lepedő, háziállatszőr, szőnyeg, íróasztal, számítógép stb. tisztítására is. Könnyedén szívja fel az üledéket, konfettit, hajat, cigarettacsikket, kavicsot .

Műszaki adatok:
Termék anyaga: ABS, PC
Szívóteljesítmény: 9000PA
Névleges teljesítmény: 120W
Bemenet: 5V/1.5A
Porgyűjtő tartály: 120ml
Töltési idő: Kb. 4 óra
Beépített akkumulátor: 4000mAh
Működési idő: 30 perc
Termék méret: 196*4:2 mm.
Csomag mérete: 18,1*17,6*6,1 cm
Csomag súlya: 500 g

Csomaglista:
1* autóporszívó ház
1* porgyűjtő tartály
2* mosható szűrő
1* hosszú szájú cső
1* kefe szívófej
1* töltőkábel
1* tároló táska

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére