Menü

owl-carousel

Az OnePlus 7 Pro készen áll a csobbanásra!

Az OnePlus 7, az OnePlus 7 Pro és a 7 PRO 5G képes variánsa a napokban debütáltak. Az első modell az OnePlus 6T-re hajaz, míg az utóbbi kettő csupán a hálózati támogatásban térnek el egymástól.

Az tény, hogy az alapmodell megjelenésében kísértetiesen hasonlít a 6T-re, azonban hardveres és funkcionális szinten felzárkózott a csúcskategóriás készülékekhez. A kijelző maradt 6,41 hüvelyk: 1080 x 2340 pixeles AMOLED panellel, mely egy csepp alakú bevágással is büszkélkedik. A ház mérete is a régi, igaz némi súlycsökkenés tapasztalható a tömegét illetően.

 

OnePlus 7 és 7T

 

De nézzük a változásokat. A kettős hátlapi rendszer egy 48 megapixeles kamerával (5 megapixeles mélységérzékelővel) rendelkezik. A hangzásvilág a Dolby Atmos sztereó hangszóróknak köszönhetően zene a füleknek. 6 vagy 8 operatív memória mellé 128 vagy 256 Gb nem bővíthető tárhelyű kialakítás választható. Az Android 9-cel és számos kényelmi funkcióval érkező modell júniustól lesz elérhető, jelenlegi árfolyamon átszámítva nagyjából 190000 forintért (6 GB memória és 128 GB tárhely esetén).

 

OnePlus 7 Pro

 

A Pro verzió számos prémium funkcióval és kényelmi megoldással applikál azért az árért, ami akár az Apple díjszabása is lehetne. A hosszanti élén ívelt, majdnem kávamentes kijelzőt semmilyen betüremkedés nem töri meg. A garanciához nem tartozik hozzá a vízkár, de a vállalat explicit vízállóként mutatta be a modellt, ami a hétköznapi kihívásokat (jelentsen ez bármit) bírja, de azért a tengeri merüléseket már nem igazán. A gyártó történetében ez az első, három kamerával operáló készülék. Az alap konstrukció (6 Gb memória és 128 Gb tárhely) átszámítva kb. 225000 forintot kóstál.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Mobiltelefon Android

Keresés