Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
470.999 Ft

Creality Falcon2 40 W-os lézergravírozó integrált levegőt segítő rendszerrel, 400x415 mm-es munkaterület

Termékkód: OS7037EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 4710
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
470.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
- A Creality Falcon2 40 W-os lézermodult alkalmaz, amely a 20 W-os termékekhez hasonló szabványhoz képest javítja a fotoelektromos átalakítás hatékonyságát, a sugárminőséget és a megbízhatóságot az új csomaghűtési technológia bevezetésével. 20 mm-es falap vagy 30 mm-es fekete akrillemez egy mozdulattal vágható.
- Továbbfejlesztett állítható lézersugár - 0,1mm/0,15mm, mellyel a gravírozási és vágási igényeknek megfelelően beállítható a fénysugár, így a munka még kifinomultabb. A 25000 mm/perc elképesztő gravírozási sebességgel a Falcon2 lehetővé teszi, hogy kevesebb időt töltsön több létrehozásával.
- Az új integrált levegősegédrendszerrel felszerelve, a levegőrásegítés manuálisan, fokozatmentesen állítható a gombon keresztül, vagy automatikusan beállíthatja a légáramlást a LightBurn segítségével, hogy eltávolítsa a füstöt és védje a lézerlencsét, tisztább eredményt biztosítva.
- Akár 400 mm*415 mm-es munkaterület, tökéletes nagy faragványok faragásához. A tengelyen lévő integrált csúszósín szinkronban tartja a futást, míg az U alakú kopásálló kerekek stabilabbá teszik a mozgást. Ez a 40 W-os lazer teljesítményű Carving gép támogatja a TF kártya behelyezését és offline létrehozását; Ingyenes és dinamikus előnézet és precíz beállítás számítógéphez való csatlakozás nélkül. 
- A Falcon2 40W-ot több védelmi funkcióval tervezték, hogy a felhasználók és a gépek biztonságát megőrizze az alkotás élvezete közben. Három felügyeleti rendszer, beleértve a légáramlás-felügyeletet, a lencsefigyelést és a lángfelügyeletet. És 5 biztonsági védelem – kétirányú végálláskapcsoló, aktív leállítási funkció, biztonsági zár kialakítás, vészleállító gomb és lézeres védőburkolat.
- A teljes alumíniumötvözet szerkezeti kialakítás szilárdabb gépet hoz, amely kivételes stabilitást biztosít még nagy sebességű üzemben is. Mindössze 3 lépés szükséges a teljes összeszereléshez. A lehető leghamarabb élvezheti az alkotást. Új kialakítás - a gép alján 3 beállító furat található a különböző asztalméretekhez.

Specifikáció:
Modell: Creality Falcon2 40W 
lézermodul kimeneti teljesítmény: 40W
lézerpont: 0,1mm/0,15mm  
Hullámhossz: 455±5mm
Gravírozási sebesség: Max. 25000mm/perc
Munkaterület: 400mm*415mm
Bemeneti feszültség: 100-240V~ 50-60Hz
Kimeneti feszültség: DC 24.0V 10A
Csatlakozó interfészek: TF kártya, Type-C
Operációs rendszer: Windows, MacOS
Vezérlőszoftver: LightBurn,LaserGRBL
Fájltípus(ok): jpeg, jpg, png, bmp, svg, dxf stb.
Gravírozási anyagok: karton, filc, karton, fa, bambusz, bőr, szövet, akril, szálcsiszolt rozsdamentes acél, sötét eloxált alumínium, festett fém stb.
Vágási anyagok: karton, filc, karton, fa, bambusz, bőr,
Szövet, akril, szálcsiszolt rozsdamentes acél stb.
Nettó tömeg: 7,4 kg
Termék mérete: 664x570x193mm
Csomag mérete: 725x625x150mm
Csomag súlya: 10,94 kg

Csomagolási lista:
1 x Creality Falcon2 40 W lézergravírozó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére