Menü

owl-carousel

Csíííz, így mosolyog az új Google Pixel 3 Lite!

A kandi kamerás felvételt ugyanaz tette közzé, aki annak idején a Pixel 3 készülékekről is lerántotta a leplet. A hír persze már régóta kering az internet bugyraiban, miszerint a keresőóriás egy középkategóriás Pixelt is piacra szeretne dobni. Az orosz forrásnak köszönhetően ez már kézzel fogható valóság, vagy legalábbis szemmel látható.

Google Pixel 3 Lite

A Lite az olcsóbb ár elérése miatt teljesen műanyag borítással büszkélkedik, míg a meghajtásáról a közepes teljesítményű Qualcomm Snapdragon 670 lapkakészlet gondoskodik, ehhez még 4 Gb memória is társul. A háttértár nagysága 32 Gb, ami nem bővíthető. Az akkumulátor 2915 milliamperes, de egyelőre még nem tisztázott, hogy vezeték nélkül tölthető-e. Egy, azonban fix a klasszikus hangcsatlakozó a felsőkategóriás Pixel 3-ból kimaradt, de a Lite rendelkezik vele. Két fontos területet nem érintett a szíjmeghúzás.

Google Pixel 3 Lite

Az előlapi 8 megapixeles és a hátlapi 12 megapixeles kamerák a sima Pixel 3-ban felfedezhető technológiai megoldásokkal azonosak. Az 5,6 hüvelykes IPS érintőképernyő notch nélkül tökéletesen, gyorsan kezelhető és a látványt sem érheti panasz.

Ha az értesülések nem csalnak, akkor a 400-500 dolláros készüléket jó esetben idén, de legkésőbb jövő év elején mutatja be a Google, hivatalos keretek között.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Mobiltelefon Android

Keresés