Menü

owl-carousel

Debütált az OnePlus 6T!

Fél évvel az OnePlus 6 színre lépése után betoppant a piacra a felturbózott 6T, melyről az a hír járja (a gyártó szerint), hogy kimagasló teljesítménye a konkurens számait is lepipálja. Ez nemcsak játék közben mutatkozik meg, hanem például az üzleti applikációk futtatásánál.

Debütált az OnePlus 6T

Hogy mennyire hihető ez a beharangozás? Nagyon is, mivel az OnePlus 6 még mindig a legerősebb mobilok között szerepel úgy, hogy az elmúlt hat hónapban jócskán bővült a piac eszköz-repertoárja. A 6,41 colos és 2340×1080 pixeles kijelző minimális bevágásában csak a kamera kapott helyet. A hátlapról az ujjlenyomat szenzor átköltözött a kijelzőre, nem mellesleg a gyártó azt állítja, hogy ez a létező leggyorsabb technológia, mely jelenleg elérhető. A 3700 mAh-s aksi egy Snapdragon 845-ös rendszercsipet lát el kellő energiával. A kütyü 6 vagy 8 GB RAM-mal és 128 vagy 256 GB-os tárhellyel vásárolható meg. A telefonon gyárilag Android 9 Pie operációs rendszerre épülő OxygenOS felület található, mely tartalmaz néhány módosítást az eredeti op rendszerhez képest, de kísértetiesen hasonlít a csupasz Androidra, vagyis a működése könnyedén átlátható.

Debütált az OnePlus 6T

Az alap modell (6 Gb RAM, 128 GB tárhely) 550 euró, míg a “leg” változat (8 Gb RAM, 256 Gb tárhely) 630 eurót kóstál. Vagyis bár az OnePlus 6T-t nem osztogatják ingyen, de még mindig lényegesen kedvezőbb árral büszkélkedik, mint a többi csúcskategóriás mobil.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Mobiltelefon Android

Keresés