Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
18.999 Ft

EU ECO Raktár - KONNWEI KW650 12V Autós Akkumulátor Teszter - Fekete

Termékkód: K15032
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 190
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
18.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Széles teszttartomány: A Viden 12 V-os autóakkumulátor-elemzőjét kifejezetten a 6V és 12V rendszeres elárasztott állapotok tesztelésére fejlesztették ki. Lefedi a legtöbb akkumulátor-besorolási szabványt: CCA, BCI, CA, DIN, IEC, EN szabványok, az akkumulátor állapotának pontos ellenőrzéséhez.
Autóakkumulátor-doktor: Fejlett vezetőképesség-vizsgálati technológiát használó, kiváló minőségű fém aligátorkapcsok gumírozott hüvelyvédővel biztosítják a stabil és biztonságos kommunikációt a teljes vizsgálat során. Gyors és pontos teszteredménykijelzés mindössze 3 másodperc alatt. (Megjegyzés: A fekete bilincs csatlakoztatása a először a negatív (-) kapocs, majd a piros kapcsot a pozitív (+) kapocshoz.)
Tesztelje az akkumulátort közvetlenül az autóban anélkül, hogy eltávolítaná az akkumulátort, hogy rossz cellákat kapjon. Nem bocsát ki fényt, hőt vagy szikrát, és nem meríti le az akkumulátort – minden felhasználó számára biztonságosan működik, automatikus hőmérséklet-kompenzáció.

Műszaki adatok:
Szín: Fekete
Anyaga: Műanyag
Funkció: A teszt eredménye jó, Töltsd fel vagy cseréld ki, akkumulátorteszt, indítási teszt, töltési teszt és egyéb kiegészítő funkciók
12 nyelv: kínai, angol, német, francia, japán, korán, holland, orosz, spanyol, olasz, portugál, lengyel
Csomagolás mérete: 18,3 * 5,3 * 15,2 cm
Súly: 360 g

Csomagolási lista:
1 × Akkumulátor teszter
1 × Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére