Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
15.999 Ft

Hordozható akkumulátoros gumiabroncs-felfújó LCD digitális 150 PSI légkompresszor 6000 mAh újratölthető légszivattyú

Termékkód: E22025
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 160
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
15.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A hordozható légkompresszor mini méretű, gyors felfújással, 6000 mAh akkumulátorral és fényes LED-del rendelkezik vészhelyzeti használatra. Különféle fúvókákkal a különféle igények kielégítésére alkalmas autóhoz, motorhoz, kerékpárhoz, kosárlabdához és sok máshoz.

Jellemzők:
[LCD-kijelző és automatikus kikapcsolás] A digitális gumiabroncs-felfújó nagyméretű LCD digitális kijelzővel rendelkezik, 4 nyomásmérő egységgel – PSI, KPA, BAR, KG/CM². Pontos adatok valós idejű jelentése a gumiabroncsnyomás egy pillantással történő megismeréséhez! Ezenkívül a kívánt szintű automatikus kikapcsolás funkciója révén biztos használatban van. Nem kell aggódnia a túlfújás miatt, az intelligens, hordozható gumiabroncs-felfújó a hátát!
[Gyors infláció turbószerű kialakítással]Több ezer polírozás és frissítés után áttörést értünk el! Referencia-turbó kialakítás, ez a kisméretű, hordozható gumiabroncs-felfújó erőteljes 24 hengeres légszivattyúval. Maximum 150 PSI nyomást és 38L/perc légáramlást biztosít! Mindössze 5 percet vesz igénybe egy autógumi teljes felfújása (0-36 PSI), vagy 1 perc az autógumi újratöltése napi helyzetben (28-35 PSI). Ez egy jó segítő a vezetéshez! (Jelöld: Tesztelési adatbázis 185/65/R15 szabványos lapos gumiabroncson)
[Innovatív és kompakt akkus kialakítás]Még mindig küszködik a hagyományos légszivattyúk rendetlen hosszú tápkábel-csatlakozásával? Ez az innovatív hordozható légkompresszor az Ön csodálatos megoldása lesz! Az új és kompakt, újratölthető akkumulátorral ellátott vezeték nélküli kialakítás lehetővé teszi, hogy bármilyen eszközt felfújjon külső tápegység nélkül, és megszabaduljon a zavaró tápkábelektől. Csak tegye a zsebébe, hátizsákjába vagy autójába, hogy bármikor és bárhol segítsen, időt takaríthat meg a benzinkútra!
[6000 mAh akkumulátor, sokáig tart] Az akkumulátor élettartamával kapcsolatos aggodalmak megoldására a légszivattyú beépített nagy, 6000 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. Engedélyezett 4 autógumi felfújása 0-36 PSI között egy teljes feltöltés után, vagy 28-35 PSI-ről körülbelül 15-ször. Teljesen képes kezelni a napi igényeket vagy vészhelyzeteket! (Jelölés: Vizsgálati adatbázis 185/65/R15 szabványos lapos gumiabroncson)
[Fényes LED és hosszú idejű megvilágítás] Természetesen! Sötétben való felhasználásra is gondoltunk! Szuperfényes LED 2 üzemmóddal (fényes és villogó üzemmód) alkalmassá teszi az autó légszivattyúját közúti vészhelyzeti és éjszakai használatra. A lámpa körülbelül 7 órán keresztül működik teljesen feltöltött állapotban. Mindenképpen megéri a választást! Megjegyzés: kérjük, használja az eredeti töltőkábelt a töltéshez.

Megjegyzés:
1. Kérjük, használat előtt figyelmesen olvassa el a használati útmutatót.
2. A méret és a szín kissé eltérhet a kézi mérés és az eltérő fényviszonyok miatt. Köszönöm a megértést.


Műszaki adatok:
Szín: Fekete
Anyag: PA+CU+FE
Alapértelmezett nyomástartomány: 0,2-10,3 bar/3-150 psi
Üzemi hőmérséklet: Töltés 0 ℃ ~ 45 ℃; Kisülés -10℃~45℃
Tárolási hőmérséklet: -10 ℃ ~ 45 ℃
Cső hossza: 180 mm, beleértve a fúvóka adaptert (menet nélkül)
Fúvóka mérete: Amerikai fúvóka 11x20 mm; Francia fúvóka 11X15mm
Akkumulátor kapacitás: 2 * 3000mAh
Működési zaj: <80dB 1 méterben
Bemeneti feszültség és áramerősség: 5V 2A
Töltőport
: Micro USB Type C
Töltési idő: <3 óra
Érzékelő pontossága: +2psi
Felfújás Modell: 5 modell (nulla, Kerékpár, motorkerékpár, autó, labda)
Csomag mérete: 12,6 * 7,6 * 4,3 cm
Csomag súlya: 470 g

Csomaglista:
1 * Légkompresszor felfújható csővel
1 * Francia légcső
 a
dapter
2 * Fúvóka
1 * USB-kábel

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére