Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
22.999 Ft

Hordozható háztartási vezeték nélküli nagynyomású autómosó szerszám komplett tartozékokkal (1 akkumulátor)

Termékkód: E24232EU-1
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 230
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
22.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Ez az autómosó vezeték nélküli kialakítású, könnyű és hordozható, kényelmesen használható. Rézmotoros kivitel, erős ütőerővel és hosszú munkatávolsággal. Komplett tartozékok, habpalack, 6 az 1-ben fúvóka, gyorscsatlakozó, italosüveg csatlakozó, szennyeződésszűrő és tömlő. Átfogó használat, alkalmas nagynyomású öblítésre, nagy felületek tisztítására, autótisztításra, bútortisztításra, kerékpártisztításra, kerti öntözésre, porlasztott vízpermetezésre stb.

Jellemzők:
【Lítium autómosó】: Vezeték nélküli kialakítás, könnyű és hordozható, kényelmesen használható. Nagy nyomás és nagy hatékonyság, erős vízszivattyúzó képességgel és nagy ütőerővel, valamint ezüst tömlővel a hosszú öntözési távolságért.
【Kefemotor】: kefemotort, gyors indítást, időben történő fékezést, sima működést, viszonylag könnyen vezérelhető áramkört és így tovább. Erős fertőtlenítő képességet biztosít, időt és erőfeszítést takarít meg, és nagymértékben javítja a tisztítási hatékonyságot.
【Megbízható minőség】: Átfogó használat, alkalmas nagynyomású öblítésre, nagy felületek tisztítására, autótisztításra, bútortisztításra, kerékpártisztításra, kerti öntözésre, porlasztott vízpermetezésre stb.
【6 az 1-ben hosszabbító fúvóka】: Több fúvókás lyuk kialakítás, 6 féle vízpermetezési mód forgatható állítása, 0 ° C, 15 °, 25 °, 40 °, több vízoszlopos spray, a különböző tisztítási igények kielégítésére. Hosszabbítórúd kialakítás, meghosszabbíthatja a test hosszát a kényelmesebb használat érdekében.
【Narancssárga gyorscsatlakozó】: Ez a műanyag csatlakozó a vízcső csatlakoztatására szolgál, szabadon leválasztható, gyors telepítés, könnyen rögzíthető, nem könnyű leesni.
【Italosüveg csatlakozó】: Italpalack csatlakozóval felszerelt, töltse fel az italosüveget vízzel vagy mosószerrel, majd lépjen be az autómosóba.
【Fekete szűrő】: Könnyen felszerelhető víztömlővel, hogy kiszűrje az iszapot és a szennyeződéseket a vízben, és megakadályozza, hogy bejussanak a gépbe és a gép meghibásodását okozzák.
【Vastag habos edény】: Többfunkciós lítiumhabos edény, műszaki műanyagból, megvastagított edénytest, nyomás- és korrózióálló, 250 ml-es nagy kapacitású, humanizált skála a kényelmesebb működés érdekében, finom hab, nem kell gyakran utántölteni.
【Lítium akkumulátor teljesítményjelző lámpával】: 21 V-os újratölthető lítium akkumulátorral működik, amely gyors töltést biztosít, és hosszú folyamatos munkaidőt biztosít, szép tartóssággal és hosszú élettartammal. A beépített LED-es teljesítményjelző segít nyomon követni az akkumulátor fennmaradó kapacitását, és időben fel kell tölteni.
【Széles alkalmazások】: Alkalmas autómosásra, motorkerékpár-mosásra, padlótisztításra, háztartási tisztításra, kerti öntözésre, mezőgazdasági öntözésre stb.
 

Műszaki adatok:
Név: Autómosó
Anyaga: ABS+fém
Típus: 1db akkumulátor EU-Plug, 1db akkumulátor USA-Plug, 2db akkumulátor EU-Plug, 2db akkumulátor USA-Plug (opcionális)
Akkumulátor: 1db, 2db (az Ön választása szerint)
1db akkumulátor: 1 * 21V, 1300mAh lítium akkumulátor (tartozék)
2db akkumulátor: 2 * 21V, 1300mAh lítium akkumulátor (tartozék)
Elem mérete:
Gazda mérete: 280 * 77 * 265 mm / 11,02 * 3,03 * 10,43 hüvelyk
Gazda elemmérettel: 280 * 77 * 300 mm / 11,02 * 3,03 * 11,81 hüvelyk
Tárgy súlya:
1db akkumulátor: 1691g / 3,73lb
2db elem: 1998g / 4,40lb
Csomag mérete: 320 * 240 * 105 mm / 12,60 * 9,45 * 4,13 hüvelyk
Csomag súlya:
1db akkumulátor: 1861g / 4.10lb
2db elem: 2168g / 4,78lb

Csomagolási lista (1db akkumulátor):
1 * Autómosó Gazda
1 * Akkumulátor
1 * Tápadapter
1 * Tömlő
1 * Hosszabbító fúvóka
1 * Habpalack
1 * Szűrő
2 * Csatlakozó


VAGY 

Csomagolási lista (2 db akkumulátor):

1 * Autómosó Host
2 * Akkumulátor
1 * Tápadapter
1 * Tömlő
1 * Hosszabbító fúvóka
1 * Habpalack
1 * Szűrő
2 * Csatlakozó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére