Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
22.999 Ft

Hordozható légkompresszor vezeték nélküli USB autó motorkerékpár golyós gumiabroncshoz, felfújható automatikus kikapcsolás digitális nyomásmérő LED-lámpával

Termékkód: E24541
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 230
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
22.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Kompakt és vészhelyzeti LED-lámpa: Nagyon kevés helyet foglal el, ezért csak tegye a gumiabroncs-felfújót a zsebébe, a hátizsákjába vagy az autójába, és bárhol készen áll, hogy segítsen. A fényes LED-es lámpa alkalmassá teszi autója felfújószivattyúját út menti vészhelyzetekre és éjszakai használatra.
Felfúvó tömlő és hőelvezető rendszer: 2 az 1-ben rejtett tömlő kialakítás. Nem kell aggódnia a tömlők szállítása és elvesztése miatt, a gumiabroncs-felfújó beépített helyen tárolja a tömlőt, így könnyű megtalálni és kihúzni a használathoz. Beépített fokozott hőelvezető rendszer, könnyen és biztonságosan felfújható.
Automatikus kikapcsolás: Használja a felfújó "+" és "-" vezérlőgombjait a kívánt nyomás egyszerű kiválasztásához, egyszerűen csatlakoztassa a levegőtömlőt az autóhoz, és nyomja meg az elektromos légszivattyú középső "Start" gombját. A megfelelő nyomás elérése után a felfújó automatikusan kikapcsol. 
Képernyős kijelző: Hordozható elektromos légfúvónk LCD-kijelzővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a felfújó szivattyú akkumulátorának, az előre beállított nyomásérték és a használati forgatókönyv üzemmódjának tiszta áttekintését. Négy különböző nyomásegységet is képes megjeleníteni (PSI, BAR, KPA, KG/CM²). 
Több helyhez illeszthetőség és 3 fúvókaadapter: Ez a hordozható légkompresszor nagymértékben alkalmazkodóképes, és az inflációs igényeknek megfelelően különféle forgatókönyvekben használható. Több móddal és három rendelkezésre álló fúvókaadapterrel képes megfelelni a különféle tárgyak, például autók, motorkerékpárok, kerékpárok, kosárlabdák, focilabdák és egyebek igényeinek.

Műszaki adatok:
Modell: T8
Anyag: ABS
akkumulátor Kapacitás: 10000mAh
Áram: 10A
Feszültség
: 15V
Nyomás: 0~150PSI
Tápkábel hossza: 1 méter
Táptípus: USB
Üzemi hőmérséklet: -20 ℃ ~ 70 ℃
Felfújható cső S 30 mm
Hosszúság
: 19
Légáramlás: 35L/perc
Alkalmazás: Gépkocsi, kerékpár, motorkerékpár, kosárlabda
Csomag mérete: 202 * 90 * 57 mm
Tétel súlya: 770 g
Csomag súlya: 1065 g
Csomag mérete: 22,5 * 17 * 6,5 cm

Csomaglista:
1 * Gumiabroncsfelfújó
1 * Felfújható cső
3 * Levegőfúvóka
1 * Tápkábel akkumulátorbilincsekkel
1 * C típusú adatkábel
1 * Felhasználói kézikönyv (angol)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére