Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
27.999 Ft

Intelligens hidroponikus beltéri termesztőrendszer 9 hüvelyes automatikus időzítés állítható 15 W-os LED növekedési lámpákkal 2 literes víztartály Intelligens vízszivattyú

Termékkód: H44940EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 280
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
27.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
【Beltéri hidroponikus termesztőrendszer】
9 hüvelyes kialakítás, nincs talaj, nincs rendetlenség, egész évben ültethet különféle fűszernövényeket és zöldségeket ebben a beltéri hidroponikus termesztőrendszerben. Ideális bazsalikom, petrezselyem, kakukkfű, menta, zsálya, kapor, saláta, bors, paradicsom, petúnia, levendula, eper stb.
【Nagy víztartály és intelligens vízszivattyú】 A beltéri kertészeti készlet egy 2 literes víztartályt tartalmaz vízszint-skálával, amely megmutatja, mennyi víz maradt. Ezenkívül, ha a vízkar túl alacsonyan van, a rendszer riaszt, hogy emlékeztesse Önt a víz hozzáadására. Beépített vízszivattyús keringtető rendszer az oxigén szállításához a növények gyökereihez a rothadás elkerülése érdekében.
【Teljes spektrumú LED növekedési fény】15 W-os energiahatékony LED-es lámpákkal, amelyek szimulálják a napfény spektrumát, hogy elősegítsék a növények fotoszintézisét és gyorsabb növekedését. Ez azt jelenti, hogy bárhol termesztheti a növényeket beltérben. A növekedési fény magassága könnyen emelhető vagy csökkenthető a növények különböző növekedési szakaszainak megfelelően.
【Intelligens automata időzítés működése】 Amikor a kerti készlet be van kapcsolva, 16 órát fog működni ciklusonként állandóan (16 órát működik és 8 órát pihen). A 16 órás munkaidő alatt a LED növekedési fénye 50%-os fényerővel rendelkezik az első 2 órában (napkeltekor), 100%-os fényerővel a következő 12 órában, és 50%-os fényerővel az utolsó 2 órában (napnyugtakor). Eközben a vízszivattyú 10 percig működik, és 10 percet pihen automatikusan.
【Remek ajándék a növények kedvelőinek】Mindent tartalmaz, amire szüksége van, kivéve a magokat. Használhatja friss fűszernövények, zöldségek és gyümölcsök termesztésére. A növények növekedését figyelni érdekes dolog. Ez a növekedési rendszer nemcsak szórakoztatóvá teszi az életét, hanem egészségesebbé is teszi az életét.

Műszaki adatok:
Szín: Fehér
Tápadapter: bemenet--100-240V/ 50-60Hz, kimenet--12V 1.25A
Teljesítmény: 15W
Víztartály kapacitás: Max. 2 literes

Kiszerelési lista:
1 * Víztartály vízszivattyúval
1 * Világítóállvány
1 * Fix állvány
1 * Növekvő lámpa
1 * Tápadapter vezérlővel
1 * Alap
1 * Növekedési fedélzet
10 * Növekedési kupolák
10 * Növekedési szivacsok
10 * Növesztőkosarak
10 * Növénycímkék
2 * Palack növényi élelmiszer
1 * Felhasználói kézikönyv (angol)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére