Menü

owl-carousel

Itt az ideje sebességet váltanod elavult mobilodon!

Ugyan olyan varázsige nem létezik, mely hipp-hopp fiatalosan gyorssá tesz egy öregedő okostelefont, ám alkalmazások kifogyhatatlan tárházát fedezheted fel, melyek egyrészt minimális erőforrást igényelnek, másrészt tevékenyen hozzájárulhatnak mobilod tempósabbá fokozásához. Ha a felesleges tartalmakat kitörölted, ha a tárhelyedet felszabadítottad, ha az animációktól érzékeny búcsút vettél, ha a porosodó appokat a kukába száműzted, sőt ha még gyári beállítást sem féltél eszközölni - s egyik sem segített lomha készülékeden, akkor még ne add fel!

Az Android Go-ra tervezett, s optimalizált alkalmazások kevés memória és tárhely mellett kitűnően muzsikálnak, hiszen direkt így lettek megalkotva. A rendszer nem butítás eredménye, pusztán az Oreoból kikerültek azok a látványos, mégis nélkülözhető elemek, melyek hiányának hála minimális kapacitás mellett is maximális gyorsaság érhető el.

Bár az Android Go belépőkategóriás készülékekre tervezett platform, azért érdemes próbálkoznod a rá szabott alkalmazásokkal, melyek ha kompatibilisek idősödő telefonoddal, akkor akár jól is járhatsz velük. A Youtube helyett teret kaphat a Youtube Go, és a Gmail-t is érdemes a Go-s variációra cserélni. A Facebook Lite és a Messenger Lite appok alig igényelnek erőforrást, mégis tökéletesen üzemelnek, s letisztultságuknak köszönhetően felhasználóbarát felülettel büszkélkednek. A Google Mapps Go sem rossz ló - bátran felteheted újjászülető eszközödre.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Mobiltelefon Android

Keresés