Menü

owl-carousel

Középkategóriás Nokia debütál hamarosan a piacon!

A Nokia jött, látott és aratott - amióta a HMD Globalnak köszönhetően visszatért. A márka fémjelezte okostelefonok elnyerték a felhasználók bizalmát, ennek hála nagy érdeklődés övezi az új modellek megérkezését. És akkor a bemelegítés után következzen egy találós kérdés. Mely okoskütyüre igazak az alábbi paraméterek: Snapdragon 660 chip,, 3500 mAh-s akkumulátor, 6,3 hüvelykes kijelző, 1080 x 2340 pixel, azaz az FHD+ felbontás?

Középkategóriás Nokia debütál hamarosan a piacon!

A helyes válasz a Nokiánál van, hiszen kiszivárgott egy új, középkategóriás modell, mely a fenti jellemvonásokkal kíván betörni a kínálat színpadára. A jelek, no meg a megszellőztetett információk szerint a készülékben a képkészítés kerül előtérbe, azaz összetett moduláris működéssel lehet számolni. Az előlapi, csepp alakú mélyedés nem enged bonyolult kamera jelenlétére következtetni, viszont hátul tripla kamerarendszer található, ami ultra nagy látószögű üzemmódot és flash opciót tartogat a leendő tulajoknak.

A főkamera egy Zeiss márkájú, 48 megapixeles típus, amihez további két kamera csatlakozik, AR (kiterjesztett valóság) funkciókkal.

A specifikációk ismeretében a mobil vélhetően a Nokia 7+ kategóriáját fogja gazdagítani, de konkrét árakról, vagy megjelenési dátumról egyelőre nem szól a fáma.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Mobiltelefon Android HMD Global

Keresés