Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
162.999 Ft

Lézergravírozó FAC Spot 10 W tömörítés

Termékkód: RTOZBT-M37-EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 1630
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
162.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
Legújabb technológiájú M37-FF80 lézergravírozó - A lézerteljesítmény 10 W lehet a legújabb FAC és Light Refraction technológia szerint, a folt mérete 0,08x0,08 mm, 5 mm-es akrilt (sötét színű) vagy 10 mm-es rétegelt lemezt vághat egyszerre, egyértelműen gravírozás fém, kerámia, üveg, rozsdamentes acél és így tovább. Maximum 10 mm-es rétegelt lemez/20 mm-es fa / 15 mm-es akril (fekete) vágására alkalmas, közvetlenül gravírozható rozsdamentes acél tükör. A lézergép extra nagy gravírozási felülettel (81x46 cm) képes kielégíteni a különféle gravírozási és vágási igényeket.
Szilárd & Könnyen telepíthető szerkezet- A teljes fémvázas kialakítás szilárdabbá teszi a gépet, csökkenti a vibrációt munka közben és javítja a gravírozás pontosságát. Az egész szerkezetet gyors összeszerelésre tervezték (általában 10-20 percen belül elkészíthető).
Fixfókuszú lézer- és szemvédő kialakítás – Nem kell elforgatni az objektívet a fókuszáláshoz, a lézer fókusztávolsága fix érték, mozgassa a lencsét fel és le a tárgy felületéhez közel a faragás megkezdéséhez. A lézerfejen lévő védőburkolattal megvédheti a szemét az UV-sugárzástól, ha figyeli a látható mágikus gravírozási folyamatot.
Offline munkavégzés - A gravírozógépet telefonnal vagy számítógéppel wifin keresztül csatlakoztatva a webvezérlő program automatikusan megnyílik. Helyezze be a TF kártyát, és futtassa automatikusan a fájlját. 
Integrált léptetőmotor és tengely – A gép beépített csavarrudat használ a kombinált tengelykapcsoló helyett. A léptetőmotor és a csavarrúd egybe van építve, ami precízebbé teszi a lézermozgást és tartósabbá a tengelykapcsolót, élettartama 10000 óra is lehet.
Széleskörű kompatibilitás - A gép kompatibilis lehet különféle kiforrott gravírozószoftverekkel, mint például a LaserGRBL, LightBurn, támogatja a Win XP / 7 / 8 / 10-et, valamint támogatja a MAC rendszert (LightBurn), a gravírozási fájlformátum támogatja az NC, BMP, JPG, PNG-t , DXF stb.

Specifikáció:
Modell: M37-FF80
Lézerteljesítmény: 10W
Hatásteljesítmény: 80W
Anyag: Alumíniumötvözet+Akril
Berendezés súlya: 2,9 kg
 
Berendezés mérete: 54x50x15cm
Elektromos teljesítmény: 12V 4A, 48W

Hullámhossz: 450nm
Csatlakoztatási mód: USB/WIFI
Élettartam: 10000 óra
Objektív: Fix fókuszú 
Wocal Hossz: 45mm
Csatlakozási port: 3 tűs
Ventilátor sebesség: 10000 rpm
Csomag mérete: 65x24x13cm
Csomag súlya: 3,8 kg

Csomagolási lista:
1 db M37-FF80  lézergravírozó készlet

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére