Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
18.999 Ft

METERK 220-150-160, 150mm rozsdamentes acél elektronikus tolómérő

Termékkód: E12227
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 190
Nem értékelt
Gyártó: Meterk
Szín
18.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Digitális extra nagy LCD-kijelző féknyereg
[High-Quality Standard]: Teljesen borított rozsdamentes acélból készült, amely simán siklik a sugár mentén mélységmérő szondával és precíziós köszörült pofákkal.
[Pontos mérés]: 0,0005 hüvelyk/0,01 mm-es pontossággal nagyszerű segítőtársnak bizonyult a szakemberek és az otthoni használatra, lehetővé teszi a nullázást, és a skála bármely pontján új mérés megkezdését, és azonnal konvertál.
[Extra nagy LCD-kijelző]: Könnyen leolvasható LCD-képernyővel rendelkezik, amely azonnali leolvasást mutat digitális számokkal, így kényelmesebb, mint bármely nóniusz- vagy mikrométeres tolómérő. Méri a belső és külső méreteket, átmérőket, mélységet és lépésszámokat hüvelyk/milliméter/töredékben.
[Felhasználóbarát funkciók]: Ez a digitális féknyereg hornyolt géppel és görgővel van ellátva, amely könnyű finombeállítást, pontos helyzetrögzítést biztosít a biztos beállításhoz, valamint 3 V-os akkumulátorral, valamint 5 perces üzemszünet mellett automatikus kikapcsolás funkció, ez soha nem fog megérkezni lemerült vagy gyenge elemekkel.
[Tisztességes szerszámkészlet]: Szép és masszív védőtokba csomagolva, extra 3V-os elemmel, egy mini csavarhúzóval az elemcseréhez. Remek választás gépészek, faipari munkások, ékszerészek és kézművesek szerelmesei számára.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére