Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
18.999 Ft

Napenergiával működő 6 kerekű tehergépjárművek gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszere

Termékkód: K21894
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 190
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
18.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

A gumiabroncsok biztonsága kulcsfontosságú a biztonságos vezetés szempontjából, mivel a rendellenes gumiabroncsnyomás a nagy sebességű közlekedési balesetek vezető oka. A vezeték nélküli átviteli technológia használatával abroncsnyomás és -hőmérséklet eltérése esetén abroncsnyomás-ellenőrző rendszerünk emlékezteti Önt járműve abroncsainak állapotára, meghosszabbítva a gumiabroncsok élettartamát és biztosítva a biztonságos vezetést.

Jellemzők:
Digitális képernyő: A rendszer digitális képernyővel rendelkezik, tiszta adatokkal. Akár nappal, akár éjszaka, könnyedén leolvashatja a gumiabroncs nyomásértékét, a gumiabroncs hőmérsékletét és a vevő teljesítményét.
Napelemes és USB töltés: A 6 kerekű tehergépjárművek gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszere napenergiával és USB-vel is tölthető, így mindig használatra kész.
Valós idejű monitorozás: A gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer egyszerre képes megjeleníteni mind a 6 gumiabroncs nyomását, így valós idejű nyomon követést biztosít, és biztosítja, hogy a vezetők mindig tisztában legyenek a jármű abroncsnyomásával, segít elkerülni a baleseteket, és javítja az általános biztonságot. az út.
Hordozható és könnyen felszerelhető: A gumiabroncsnyomás-ellenőrző kis méretű, és nem foglal helyet az autóban. Felszerelése is egyszerű, így kényelmes és praktikus megoldás azoknak a sofőröknek, akiknek útközben kell figyelniük a gumiabroncsnyomásukat.
Alkalmazható járművek: Ez a gumiabroncsnyomás-ellenőrző rendszer nagyméretű, 6 gumiabroncsos járművekhez alkalmas, 8 bar/101psi (max.) nyomást támogatva. Használható teherautókhoz, lakóautókhoz, buszokhoz, ömlesztett teherautókhoz és egyéb járművekhez.

Műszaki adatok:
Cikk neve: Gumiabroncsnyomás-figyelő rendszer
fő anyaga: műanyag
érzékelő elem: CR2450 gombelem
felügyeleti tartomány: 0-8 BAR
Szín: fekete

Csomag információ: 
Csomag mérete: 18,5*13,2*6,3 cm
Csomag súlya: 220g

Csomaglista:
1 * Vevő
6 * érzékelő
6 * anyacsavar
1 * csavarkulcs
1 * USB töltőkábel
1 * Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére