Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
255.999 Ft

SCULPFUN S30 PRO MAX 20 W lézergravírozó automata levegő-rásegítő rendszerrel

Termékkód: OS6678EU
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 2560
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
255.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
▶ Továbbfejlesztett lézergravírozás Air Assist rendszerrel: Az S30 sorozat airassist 32 bites alaplappal és vezérlő típusú légszivattyúval van felszerelve, amely a LightBurn szoftver M8 gombjával intelligensen tudja vezérelni az air-assist kapcsolót gravírozás közben. nagyon tisztává teszi a gravírozást és a vágást, és kiválóan alkalmas különleges ajándékok készítésére.
▶ Kiváló gravírozási teljesítmény: Az S30 PRO MAX 20 W lézer a legnagyobb vágási sebességet folytatja, amely alkalmas szakemberek, üzletek vagy gyárak számára; Egyszerre 15 mm-es balsafát és 10 cm-es rétegelt lemezt tud vágni. A rendkívül szilárd és nagy pontosságú lineáris csúszósín X-tengelyének köszönhetően pedig az ipari minőségű gravírozási pontosságot éri el, a kis tárgyak faragásakor nincs e hullámos minta. A 410 * 400 mm-es nagy felületű gravírozási tartomány megfelel az Ön különféle gravírozási igényeinek.
▶ Beépített nagynyomású levegő segédfúvóka: Az S30 sorozat fejlett, nagynyomású levegővel támogatott fém fúvókával van felszerelve, amely nagynyomású légáramlást generálhat a légszivattyú alatt, jelentősen javítva a vágási hatékonyságot, és a vágási sebesség több mint 5-ször gyorsabb, mint légrásegítés nélkül. Az erőteljes légáramlás elfújja a maradékot, így a vágási felület nagyon tiszta lesz.
▶ Cserélhető védőlencse: Innovatív cserélhető lencsét alkalmaz, nagymértékben megnöveli a lézer élettartamát, amely több mint 10-szer hosszabb, mint más általános lézereknél. Ha az objektív megsérül vagy hosszan tartó használat után, a lencse kicserélhető a vágási teljesítmény helyreállítása érdekében. A vásárláshoz egy ingyenes lencse jár, további objektívek könnyen vásárolhatók a SCULPFUN-tól.
▶ Szemvédő és biztonsági kialakítás: Levehető szemvédővel van felszerelve, amely szemüveg nélkül sem vakít. Ha nincs rá szüksége, könnyen szétszedheti. A bemutatott A4-es méretű acélbetét jól megvédi az asztalt a lézeres sérülésektől. A tűzveszély elkülönítése. A gépen egy nagyon biztonságos és szemet gyönyörködtető tápkapcsoló található, vészhelyzetben közvetlenül és gyorsan lekapcsolható.
▶ Erős és strapabíró váz: Az S30 sorozat nagy szilárdságú alumíniumötvözetből készült, kerete akár 50 kg súlyt is elbír károsodás nélkül, és nagyon tartós. A keret hosszú ideig használható és nagy pontosságot biztosít, csak akkor kell frissíteni a legújabb lézert, ha a gépet frissíteni kell.
▶ Innovatív XY tengelyes bővíthető kialakítás: megvásárolhat egy Y tengely bővítőkészletet, amellyel a gravírozási terület 935x400 mm-re bővíthető; vásároljon XY-tengelyes bővítőkészletet az Akár 935x905 mm-es gravírozási terület bővítéséhez, hogy jobban kezelje a nagy gravírozási vagy vágási munkákat. Az X- és Y-tengelyen pedig pontos léptékvonalak találhatók, amelyek kényelmesek a gravírozott tárgy méretének gyors megméréséhez. 

Specifikáció:
Modell: SCULPFUN S30 PRO MAX
Teljesítmény bemenet: 100-240V AC, 50/60HZ Kimenet: 24V 5A
Gravírozási pontosság: 0,005mm
Gravírozási terület mérete: 410*400mm
A gép teljesítménye: kb 120W

Lézer dióda kimeneti teljesítmény: 20W (fényenergia nem elektromos energia)
Lézerfókusz: 0,08x0,1mm
Lézer hullámhossz 455±5nm
Fókuszálási mód: fix fókuszoszlop + csúszó eszköz
Lézeres védőburkolat: Levehető lézeres védőburkolattal ellátva a szem védelmére. Felfelé és lefelé állítható, vagy eltávolíthatja a szemüveget.

Légszivattyú:
Típus: alaplapról vezérelt légszivattyú, feszültség 12V, áramlás 30L/perc
Légtömlő 
belső átmérője: 7,5mm

Gravírozási anyag: mindenféle fa (beleértve a diót, cseresznyét és más nagy sűrűségű fát), MDF, cikkcakk, karton , műanyag, bőr, NYÁK tábla, alumínium-oxid, 304 rozsdamentes acél, kerámia, sötét kő
Vágóanyag: mindenféle fa (beleértve a diót, cseresznyét és más nagy sűrűségű fát), MDF, akril tábla, karton, nem szőtt, bambusz, bőr, néhány műanyag tábla, PCB tábla
Operációs szoftver: LightBurn (M8 air assist funkcióval), LaserGRBL, LightBurn, Benbox, GrblController, LiteFire, Windows rendszer támogatása, MAC rendszer támogatása. Támogatott fájlformátumok: NC, BMP, JPG, PNG, DXF és más képformátumok.
Adatátviteli mód: USB kapcsolat vagy BT vezeték nélküli kapcsolat

Csomag mérete: 62,3 x 24 x 22,5 cm
Csomag súlya: 7530 g

Óvintézkedések:
●Az erős lézerteljesítmény miatt tilos a gravírozógépet anélkül működtetni felügyelet alatt áll. Szüntesse meg, ha nincs a közelben.
● A gépre vonatkozó részletes utasításokat a paraméterbeállítások kézikönyvében találja.
●A lézergravírozó gép használatakor helyezze fel a lézeres védőburkolatot; ha nincs telepítve, védőszemüveget kell viselnie.
● Ne érintse meg kézzel a lézert, mert megégetheti a kezét.
●Kérjük, kerülje a gépet érő erős ütést.
● 14 éven aluli gyermekek számára tilos a termék használata, a 14 év feletti gyermekeknek pedig felnőtt felügyelete szükséges.
● Ne alkalmazza a lézert közvetlenül semmilyen tükröződő tárgyra, amely sérülést okozhat a kezelőben vagy megégetheti a lézert.

Csomagolási lista:
1 x S30 Po Max lézer
1 x lézerjavító készlet
1 x 12 V automatikus légszivattyú
3 x A4 méretű 3 mm-es fa tábla
2 x végálláskapcsoló
1 x 24 V 5 A 
hálózati adapter
1 x tápkábel
1 x USB kábel
1 x levegőcső
1 x Szerelőeszköz készlet
1 x lézeres szemüveg
1 x A4-es fém hátlap
 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére