Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
19.999 Ft

TOOLTOP 2 az 1-ben autós jelgenerátor multiméter, 2,8 hüvelykes színes kijelző, átfogó tekercs mágnesszelep relé vezérlés, kettős üzemmódú kapcsoló, több jelkimenet a pontos járműkarbantartási hangkoordináció érdekében - Típus 1

Termékkód: E25137-1
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 200
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
19.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

2 az 1-ben kialakítás, ez a termék zseniálisan integrálja a digitális multimétert és a jelforrás funkcióit egy eszközben. 2,8 hüvelykes színes kijelzővel felszerelt. Többfunkciós kialakítás, mivel a jelgenerátor szinuszhullámokat, négyszöghullámokat, kombinált hullámokat, pásztázó hullámokat, pásztázó hullámokat és egyéb hullámformákat képes generálni; támogatja a tekercsvezérlést és a hullámforma jelek tárolását. Multiméterként támogatja a DCVoltage, ACVoltage, ellenállás, dióda, on-off, kapacitás, frekvencia, terhelhetőségi teszt funkciót. Alkalmas pontos autókarbantartásra és hangkoordinációra.、

Jellemzők:
【2 az 1-ben kialakítás 2,8 hüvelykes színes kijelzővel】:
 Ez a termék zseniálisan integrálja a digitális multiméter és a jelgenerátor funkciókat egy eszközbe. 2,8 hüvelykes színes kijelző, 320*480 felbontással és 5%-100%-ban állítható képernyő fényerővel. 
【Multiméter funkció】: Támogatja a DC feszültség, AC feszültség, ellenállás, dióda, be- és kikapcsolás, kapacitás, frekvencia, terhelhetőségi teszt funkciót. Támogatja a 4000 count True RMS funkciót.
【Jelgenerátor】: Beépített hullámforma jelgenerátor, képes szinuszhullámokat, négyszöghullámokat, kombinált hullámokat, pásztázó hullámokat, pásztázó hullámokat és egyéb hullámformákat generálni. Támogatja a tekercsvezérlést és a hullámforma jelek tárolását.
【Paraméterek manuális beállítása】 : Támogatja a VP-p, az idő, a frekvencia, a kimeneti feszültség beállítását, hogy megfeleljen a különböző tesztelési igényeknek. Ezen paraméterek kézi beállításával a felhasználó jobban irányíthatja a tesztelési folyamatot az optimális vizsgálati eredmények elérése érdekében.
【Tekercsvezérlés】: Ellenőrizze, hogy a gyújtótekercs normális-e, támogassa a gyújtótekercs vezérlését, a mágnesszelepek vezérlését, a relévezérlést (30V/1A és a tekercs alatti vezérlés támogatása), ami azt jelenti, hogy a legtöbb alacsony feszültségű berendezés tesztelésére alkalmazható.
【Scanning Waves Output】: Fel van szerelve egy olyan funkcióval, amely analóg főtengely-bütykös jeleket generál az alacsony fordulatszámtól a nagy sebességig. Alkalmas hangkarbantartásra és koordinációs áramkör karbantartására.
【Kombinált hullámkimenet】: Támogatja a kombinált hullámkimenetet, tetszőlegesen beállítható a hiányzó fogjelzés anélkül, hogy csatlakozna a számítógéphez. A kombinált hullámok maximális száma: 99+99.
【Hullámforma jel tárolása】: A hullámforma jel paramétereinek manuális beállítása lehetővé teszi a tárolást és a betöltést. 50 hullámforma-paraméter-készlet van tárolva.

Műszaki adatok:
Név: Jelgenerátor multiméter 
Anyaga: műanyag
Típus: ET31C, ET32C  (opcionális)
Elem: az Ön választása szerint
ET31C: 3 * AAA elem (nem tartozék)
ET32C: beépített lítium elem (tartozék)
Kimeneti feszültség: -12 to ﹢12 V
Frekvenciakimenet: 1Hz-től 9999Hz-ig
Maximális kombinált hullámszám: 99+99
Tekercsvezérlés támogatása: Akár 30V/1A
Tétel méret: 134 * 69 * 25mm
Csomag mérete: * * mm
Csomag súlya: g

Csomagolási lista:
1 * Jelgenerátor multiméter 
2 * Tesztvezetékek
1 * Szonda
1 * Felhasználói kézikönyv

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére