Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
16.999 Ft

Tuya Wifi intelligens öntözési időzítő és vezérlőrendszer esőérzékelővel

Termékkód: E24086
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 170
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
 
16.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Tuya WiFi intelligens öntözésvezérlő, távirányítós hangvezérlésű kapcsoló, támogatja a normál egyszeri öntözést, beállíthatja a ciklusidőzített öntözési ütemezést, az öntözés időtartamát, az időjárási késleltetést stb. hosszú ideig nem csatlakozik a mobiltelefonhoz). Az időzítő víztelenítése, az alacsony fogyasztás és egyéb üzenetek a mobiltelefon értesítési központjába kerülnek (kapcsolható).

Jellemzők:
【Vízálló kialakítás】:
A ház PC-ből és ultraibolya sugárzásnak ellenálló anyagból készült, a szelepfej megerősített, tömített vízálló gyűrűvel, amely megakadályozza a víz bejutását az akkumulátorrekeszbe, beltéri és kültéri használatra alkalmas.
【Öntözési ütemterv megjelenítése】:A fő felületen látható az Ön által beállított utolsó öntözési idő és a következő öntözési idő.
【Időjárás-előrejelzés】: Megjeleníti annak a területnek az időjárási állapotát, ahol az időzítő található, és eldöntheti, hogy az időjárásnak megfelelően folytatja-e az öntözést.
【Timer Power Display】: Bármikor ellenőrizheti az időzítő tápellátási állapotát.
【Kézi beállító kapcsoló】: Manuálisan beállíthatja a kapcsolót az öntözéshez, vagy manuálisan bekapcsolhatja az időzítőt az automatikus bezáráshoz.
【Esőkésleltetett öntözés】: Bekapcsolhatja ezt a funkciót az öntözés késleltetésére, ha eső után nem akar öntözni, és a késleltetési idő alatt nem történik öntözési feladat. Az APP-ban beállíthatja az eső késleltetését 1 napra, 2 napra, 3 napra.
【Ébresztőóra öntözési mód】:Könnyen beállítható, csakúgy, mint a mobiltelefon ébresztőórájának beállítása, az öntözéshez megadott időpont berendezés, csak szabadon beállíthatja a hétfő és a vasárnap hosszát szabadon választhatóan.
【Víztakarékos időzített ciklusú öntözés】: A beállított időtartamon belül az öntözés/áztatás több ciklusra bontja az öntözést, így a talajnak elegendő idő áll rendelkezésre a víz felszívására a hatékonyság javítása érdekében.
【Tuya APP Control】: Öntözési nyilvántartások állnak rendelkezésre, amelyek minden öntözési időt és az öntözés időtartamát rögzítik, így egyértelműen megértheti az öntözési helyzetet.
【Két csatlakozási mód】: Az eszköz közvetlenül csatlakozik a mobiltelefon APP-hoz BT-n keresztül; vagy az eszköz csatlakozik az átjáróhoz, az átjáró csatlakozik a WiFi-hez, a WiFi csatlakozik a mobiltelefonhoz, hogy megvalósítsa a mobiltelefon APP vezérlését. Egy átjáró 32 időzítőt tud vezérelni.
【Eszközüzenet-lenyomás】: Az időzítő víztelenítése, az alacsony fogyasztás és egyéb üzenetek a mobiltelefon értesítési központjába kerülnek (kapcsolható).
【Eszközmegosztási funkció】: Hozzáadhat családtagokat és megoszthatja a családi öntözés kezelését, megoszthatja az eszközt a családtagokkal, hogy elkerülje az öntözés elfelejtését vagy az öntözés megismétlését.
【Széles alkalmazások】: A kisméretű kerti tömlős vízidőzítő tökéletes öntözési alkalmazásokhoz, alkalmas kerti pázsit öntözésére, üvegházi cserepes növények csepegtető öntözésére, medencevíz tárolására, párásító hűtésre, ideiglenes öntözésre és egyéb forgatókönyvekre.

Műszaki adatok:
Név: Öntözés időzítő
Anyaga: PC + ultraibolya sugárzásnak ellenálló anyag
Elem: 2 * AA elem (nem tartozék)
Menetméret: BSP3/4inch
Vízálló: IP55
Átviteli távolság: 15m nyitott távolság
Cikk méret: 113.5 * 112 * 49.5mm
Csomag mérete: 165 * 117 * 52mm
Csomag  súlya: 370 g

Csomagolási lista:
1 * Öntözés időzítő
1 * Átjáró

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére