Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
14.999 Ft

Vinyl tekercstartó trimmerrel a Cricut MAKER 3-hoz és a Cricut MAKER tartóhoz, 38 cm szélességű, vinil anyagból készült barkács kézműves eszköz

Termékkód: OS6981
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 150
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
14.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
♦ Kompatibilitás két géppel: A vinil tekercstartó csak a Cricut Makerrel és a Maker 3-mal kompatibilis, így kezdőknek és profiknak egyaránt tökéletes.
♦ Fokozott munkahatékonyság: A tekercstartó belsejében kerekek találhatók, így az anyagok könnyen csúszhatnak, amikor a gépbe adagolják vágás céljából, így időt takaríthat meg, és növeli a munka hatékonyságát
. intelligens bakelitből és intelligens rávasalhatóból, akár 38 cm/14,96 hüvelykes intelligens bakelit tekercsek elhelyezésére is alkalmas.
♦ Biztonságos kialakítás: A bakelit tekercstartó beépített trimmerrel rendelkezik, amely balra vagy jobbra mozgatható a tiszta és precíz vágások érdekében, így tökéletes élt biztosít a következő projekthez.
♦ Csúszásgátló kialakítás: A csúszásmentes gumilábak stabilitást biztosítanak, és megakadályozzák, hogy a vinilvágó kiugorjon használat közben, így a tekercs a helyén marad.

Műszaki adatok:
Anyag: Műanyag 
belső nyílás mérete: 38x8,3x3cm
Csomag mérete: 43x23x6cm
Csomag súlya: 663g

Csomaglista:
1 x vinyl tekercstartó

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére