Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
58.999 Ft

WLtoys A300 2,4 GHz-es távirányítós 3D/6G vitorlázó repülőgép - Sárga

Termékkód: RM14736Y
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 590
Nem értékelt
Gyártó: Wltoys
Szín
Akkumulátor száma
1
58.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Jellemzők:
1806 erős mágneses kefe nélküli motor rendkívül erős teljesítménnyel. 2g nagy pontosságú digitális szervo, gyors reagálás és gyors zár.
A távirányító független potenciométeres vezérléssel rendelkezik, amely pontosabb és kényelmesebb kezelési élményt biztosít.
A repülőgép 6 tengelyes giroszkóppal, helyzetrögzítéssel és 3D/6G módú konverzióval rendelkezik, amely különböző forgatókönyvekben való repülésre alkalmas. Légi üzemmód átalakítás, amely egyesíti a kezdő módot és a kaszkadőrrepülési módot. A kések, a motorok és a szárnyak szétszedhetők a könnyű csere érdekében.
Több repülési mód, kültéri 6G szintű repülési mód: alapértelmezés szerint 6G önstabil üzemmód a felszálláshoz, giroszkóp önstabil, irányzárás, nagyon alkalmas kezdők számára a rögzített szárnyú repülés gyakorlására. Kültéri kaszkadőr mód: Miután a repülőgép vízszintesen repül a levegőben, a gombos kapcsoló 3D vagy haladó módba kapcsol, és a repülőgép 3D kaszkadőr vagy haladó üzemmódba lép (3D zárolt mód). Mindkét mód könnyen végrehajthat mutatványos akciókat, például bukfencet és halálspirálokat.
A karosszéria LED lámpákkal van felszerelve, hogy éjszaka is szabadon repülhessen, és a távirányítóval egy kattintással is vezérelhető a fények Nagy kapacitású és nagy nagyítású 7,4V 600mAh 25C lítium polimer akkumulátor, körülbelül 8 perces siklási idővel.

Műszaki adatok:
Cikk: Távirányító Repülőgép
Anyaga: EPP
Szín: Piros
Frekvencia: 2,4 GHz
Motor: Kefe nélküli motor 1806
Akkumulátor: 7,4 V 600 Mah
Távirányító Akkumulátor: 6 * AA (nem tartozék)
Töltési idő: 50 perc
Repülési idő: 8 perc
Távirányító távolság: 150m
Méret: 55*48,7*22cm
Súly: 240g

Megjegyzés:
* Használat előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást.
* Ne töltse túl vagy merítse túl az akkumulátorokat. Ne helyezze a magas hőmérséklet mellett. Ne dobd a tűzbe. Ne dobja vízbe.
* Előfordulhat eltérés a kézi mérés miatt, vagy enyhe színeltérés a fényképezés körülményei miatt. Köszönöm a megértést.

Csomag információ:
Csomag mérete: 60*24*19cm
Csomag súlya: 1388g
Ajándékdoboz

Csomaglista: (távirányító nélkül)
1* Távirányítós repülőgép
1* Akkumulátor
1* Távirányító
1* USB töltőkábel
1* Csavarhúzó
1* L alakú Csavarkulcs
1* Csavarkulcs

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére