Menü

A Xiaomi új készülékeket mutatott be Indiában!

A mai nap a Xiaomi Indiában mutatta be új készülékeit. Az új Redmi sorozat ezúttal a fiatalokat és azokat az embereket célozta meg az új sorozattal akik szeretnek szelfizni. De nézzük is meg, milyen specifikációval rendelkeznek a készülékek.

Xiaomi Redmi Y1

A Redmi Y1 előlapjára egy 5,5 hüvelykes HD kijelző került. Ugyanitt egy 16 megapixeles előlapi kamerát kapott LED(!) villanóval, a hátlapra egy 13 megapixeles kamera került. A belsejét egy Snapdragon 435-ös 8 magos processzor és választható 3 vagy 4GB RAM fogja meghajtani a Redmi Y1-et. Ezekhez társulni fog 32 vagy 64GB belsőtárhely. A tápellátásáért egy 3080mAH-s akkumulátor fog felelni. Külön kiegészítőként kiemelhetjük az infravörös érzékelőt.

A Redmi Y1-nek lesz egy kisebb változata, ami nem meglepő módon az Y1 Lite nevet kapta. Az Y1 Lite a nagy testvéréhez képest csak 2GB RAM-ot és 16GB belsőtárhelyet kapott, ezeken kívül az előlapon egy 5 megapixeles LED villanó nélküli kamera fog elhelyezkedni. Továbbá nem kapja meg az infravörös képességeket.

A Xiaomi Redmi Y1 Lite 2GB-os memóriával és 16GB belsőtárhelyel 6.999 rúpiába, körülbelül 29 ezer forintért lehet majd megvásárolni. Az Y1 3GB RAM és 32GB belsőtárhely változatát 8.999 rúpiába azaz körülbelül 36 ezer forintért, míg a nagyobb variánst a 4GB RAM és a 64GB-os változatot körülbelül 45 ezer forintért lehet majd megvásárolni az indiai régióban.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír Mobiltelefon xiaomi
blog comments powered by Disqus

Keresés