Barion Pixel
Sütiket használunk, hogy biztosítsuk a weboldal megfelelő működését és biztonságát, valamint hogy a lehető legjobb felhasználói élményt kínáljuk Neked. 
18.999 Ft

21 V vezeték nélküli hordozható 24,5 bar nyomású autómosó készülék habpalack fúvókákkal, 5 m-es víztömlővel (1 db akkumulátor)

Termékkód: E23907EU-1
Szállítási díj: Ingyenes
Szerezhető hűségpontok: 190
Nem értékelt
Gyártó: China
Szín
18.999 Ft
Ez a termék elérhető EU szállítással
Min. 1 ÉV GARANCIA
14 napos pénzvisszafizetés
ingyenes szállítás
Bevizsgált termék

Rendelési útmutató

Leírás

Az integrált tervezési nyomást alkalmazza, újratölthető akkumulátorral és habtartóval, az autómosógép rugalmasan használható, és javíthatja az önmosási élményt. Hordozható az autóval, és bármikor és ahol csak lehetséges, értékes időt takaríthat meg.

Jellemzők:
Kényelmes és egyszerű: vezeték nélküli kivitelű, nagynyomású autómosó, nincs dugaszolható tápegység, mindenféle vízforráshoz alkalmas, praktikus és kényelmes autómosáshoz.
Levehető újratölthető lítium akkumulátor kialakítás: 5db lítium akkumulátorcsomag belső használata, nagynyomású vízpisztoly nagy teljesítményű garanciája érdekében.
Vízcső csatlakozás: Az 5 méter hosszú bemeneti tömlő nagy távolságokra is használható, rugalmas aljzattal, könnyű és szilárd telepítéssel.
Habos edény a kényelmes mosáshoz: öntse az autómosó oldatot a habpalackba, adjon hozzá vizet a keveréshez, és szereljen be egy fúvókát, ezzel a teljes jármű tisztításának hatását érheti el.
Finom szűrővel: hatékonyan megakadályozza a sár, homok, részecskék és egyéb szennyeződések bejutását a szivattyúba, jelentősen javítva a szivattyú üzemidejét.
Felszerelt 2db nyomófúvókák: 0°-os fúvókával a hosszan tartó és erőteljes öblítéshez vagy kerti öntözéshez, valamint egy 40°-os fúvókával a széles körű autófelületek mosásához, valamint a gyors és könnyed autótisztításhoz.
Intelligens töltésvédelem: a töltő töltése közben a töltő pirosan világít, ha teljesen fel van töltve, a töltő automatikusan leállítja a töltést és zöld fényt mutat.
Alkalmazások széles skálája: alkalmas autók, elektromos autók, klímaberendezések, öntözőberendezések mosására, padló/fal/kerítés tisztítására stb.

Műszaki adatok:
Akkumulátor mennyisége: 1db / 2db (opcionális)
Csatlakozó: EU
Bemenet: AC110-240V, 50/60Hz
Kimenet: DC21V, 2A
Anyag: ABS
Üzemi nyomás: 24,5bar/350psi
Permetezési reakciósebesség: <15 mp.
Vízszívási magasság: >3,5 m
Tömlőhossz: 5 M
Akkumulátor: 21 V, 1500 mAh
Akkumulátor súlya: 286 g
Fő egység súlya: 655 g
Csomag súlya: 2011 g
Csomag méret: 35 * 27 * 11,3 cm

Csomaglista:
1 * Autómosó
1 * Hosszú rúdfúvóka
1 * Habpalack
1/2 * Lítium elem (opcionális mennyiség)
1 * Tápadapterek
1 * Tömlő
1 * Vízbemenet gyorscsatlakozó
1 * Szűrő
2 * Fúvóka
1 * Útmutató (angol)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Az oldal tetejére